طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من از اقوام مادرم مدافع حرم بود،ولی همیشه فقط خوبی شنیدم ،همیشه شنیدم که با بقیه فرق داشته و خیلی روح بلندی داسته و همه دوستش داشتند و بهش احترام می زاشتند اما متاسفانه سال 94 شهید شدند .
منم احساس میکنم آدمای خوبین و خورده شیشه ندارن ، شما تو آشناهاتون دارید ؟
اره داشتیم
حیف اینا که برن بمیرن واقعن حیف
کسای دیگه باید بمیرن که عمرشون طولانیه و حالا حالاها هستن و مفیدم نیستن
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
من تو اطرافیان نداشتم٬ولی خیلی کتاب هاشون رو می خونم زیبا زندگی می کننداز زندگی لذت می برند منتها لذت های بدون گناه٬احترام ب همسرشون و کمک ب همسرشون عالیه٬شوخی های بدون گناه دارن٬خلاصه واقعا بدون هیچ اغراقی میگم ک هم دین شون رو دارن وهم این که از دنیا لذت بدون گناه می برن ولی اصلا ب دنیا وابسته ودلبسته نیستن.
«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که میآمدند خطبهٔ عقدشان را میخواندم، میگفتم خیلی از خانمها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت میکنند؛ خیلی خانمها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم میکنند؛ دست آنهاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»
نه عزیزم آدمایی مث ما هستن که کارهاشون رو فقط برای رضایت خدا انجام میدن و ب سمت کارهای گناه نمی رفتن.
«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که میآمدند خطبهٔ عقدشان را میخواندم، میگفتم خیلی از خانمها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت میکنند؛ خیلی خانمها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم میکنند؛ دست آنهاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»