2777
2789
عنوان

کیا از نزدیکان شون مدافع حرم بودن ؟ 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1938 بازدید | 42 پست
از نزدیکان نیستن اما میشناسمشون خیلی مومن و مذهبین ولی خیلی مردمان خوب و مودب و سرشناسین به امین بود ...

انشالله ، آدمای معمولی تر مثل ما هم میرن یعنی یا فقط اونایی که خیلی مذهبی ن ؟

🏃🏻‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خوبن ولی من میگم آدمای معمولی مثل ما هم میرن یعنی ؟

آدم های معمولی ک کارهاشون برای رضای خداست وکارهایی انجام میدن ک موردرضایت خدا است٬پیشنهاد می کنم کتاب(یادت باشد)درباره شهید حمید سیاهکالی مرادی رو بخونید.

‏«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ٔ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»
ادم خوبیه صاف و ساده و واقعا مومنه ادا در نمیاره البته همه ادمها یه سری اخلاقای خاص خودشون رو دارن و ...

خداحفظشون کنه ، الان جنگ تموم شده ؟

🏃🏻‍♀️

به نظرم اره ولی کسانی هستن که هنوز داوطلبانه میرن

مگه نگفتن داعش نابود شده و اینا ؟ راستی شغلشون نظامی بود ؟ شغلای دیگه رو هم میبرن یا فقط نظامیا ؟

🏃🏻‍♀️