آشپزخونمون پر کثافته هر چی تمیز میکنم فایده نداره سقفشم گندش بالا اومده کابینتا همش زنگ زده همه جا پر چربیه تار عنکبوت گرفته رنگ و روی در کابینتا رفته گازمون خیلی قدیمیه لباسشویی مال عهد بوقه کفش پر پارچه های پاره شده هس چیکار کنم
ما و بیشتر اقواممون کابینت سفید داریم اینجوری نیست
نهایت یه دستمال نمدار میکشیم دیگه 😁
🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی میکنی، ذهنت سبکتر میشود. دیگر لباسهایی که سالهاست نپوشیدهای ذهنت را شلوغ نمیکنند. دیگر اشیای بیاستفاده در گوشهی خانه یادآور گذشتهای نیستند که رهایش نکردهای.تو یاد میگیری که آنچه ارزش نگهداشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظهای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
چون مادر اسی مریض احواله و خودشم بنده خدا کاراش زیاده نمیرسه خب
اره راست میگی اینم هست دیگه خودش باید اینا رو در نظر بگیره
🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی میکنی، ذهنت سبکتر میشود. دیگر لباسهایی که سالهاست نپوشیدهای ذهنت را شلوغ نمیکنند. دیگر اشیای بیاستفاده در گوشهی خانه یادآور گذشتهای نیستند که رهایش نکردهای.تو یاد میگیری که آنچه ارزش نگهداشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظهای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
بچها دارم دیوونه میشم میترسم از دبیری ای کاش معلم ابتدایی بودم هی سرکوفت میشنوم😭
چرا اخه