2777
2789
عنوان

آشپزخونه مون رو چیکار کنم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 77440 بازدید | 1543 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سفید خوشگل میشه و دلباز نشون میده وگرنه همین قرمزه خوب بود دیگه

سفید کثیفی روش زودی مشخص میشه

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
سفید کثیفی روش زودی مشخص میشه

ما و بیشتر اقواممون کابینت سفید داریم اینجوری نیست

نهایت یه دستمال نمدار میکشیم دیگه 😁

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

ما و بیشتر اقواممون کابینت سفید داریم اینجوری نیست نهایت یه دستمال نمدار میکشیم دیگه 😁

چون مادر اسی مریض احواله و خودشم بنده خدا کاراش زیاده نمیرسه خب

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
بچها دارم دیوونه میشم میترسم از دبیری ای کاش معلم ابتدایی بودم هی سرکوفت میشنوم😭

چرا چیشده

قوی باش هرکی هرچی گف مهم نباشه برات

چون مادر اسی مریض احواله و خودشم بنده خدا کاراش زیاده نمیرسه خب

اره راست میگی اینم هست دیگه خودش باید اینا رو در نظر بگیره

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بچها دارم دیوونه میشم میترسم از دبیری ای کاش معلم ابتدایی بودم هی سرکوفت میشنوم😭

چرا اخه

عزیزم سرکوفت چی؟

معلمی فرقی نداره ابتدایی رو راهنمایی و... بهترین شغل برای خانم یکیش دبیری ومعلمی هستش

خونه خودمونه 18 سال پیش ساخته شده ولی مامانم پاهاش فلجه تقریبا به خاطر بیماری ام اسش که 15 ساله درگی ...

عزیزم خدا مادرتو شفا بده خیلی سخته دعا میکنم برات

میخوای زیاد خسته نشی تو یه هفته برنامه بریز هرروز یه مقدارشو تمیزکن یه قسمتش بعد کم کم مثل دسته گل میشه یکدفعه خسته میشی سخته

خدایا عمر ما کفاف میده این اشپز خونه روتمیز شده ببینیم😫😫😫😫😫😫

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

سفید خوشگل میشه و دلباز نشون میده وگرنه همین قرمزه خوب بود دیگه

سفید دلبازه امازودم کثیف میشه و واضح نشون،میده،،،این دخترخانم دانشجو وقت نداره خسته میشه همش فکرتمیز کردن باشه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

حالا در حال پرسیدم و جور هستیم شایدم همینا رو رنگ کردیم

فقط درشونوعوض کنید

اگرم نشد بارنگ خوب میشه نگران نباش

پول کابینت بده واسه مبل

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 14 دقیقه پیش
2791
2779
2792