2777
2789
عنوان

عروس بدجنس

3299 بازدید | 63 پست

بچه ها ما دادشم رفتیم خواستگاری براش از بس که این پسر خوبه و مظلوم سر به زیر از خودش خونه ماشین خارجی داره کارمند بانک خوش قد و بالا رفتیم یه دختردیدیم خوشمون نیمد فردا صبح دختره زنگ زده به داداشم بیا منو ببر خونه تون با خانوادت آشنا بشم هیچی اومد و ما اصلا از دختره خودمون نیمد ولی دادش ساده من گفت برید قرار عقد گذاشتیم مادرم رفت قندو نبات برا سفر عقد بخره دختره گفته من خودم خریدم مادرم ناراحت شد گفت ما باید میخریدیم بعد چند دقیقه داداشم زنگ زد به گوشی مادرم که شماها دارید زیادی دخالت میکنید و دادو بیداد مادرم پاشو تو یه کفش کرد نرفت برا قباله نوشتن...ادامه داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی دیگه ما نرفتیم دختره خودش اومدو گریه که شماها ابرو منو بردید من کلی ادم دعوت کرده بودم..سرخود.. مادرم محل نزاشتی رفت از خونه بیرون داداش من زنگ زد به مادرم که یا با من می آیید یا من برا همیشه از کشور خارج میشم مادر ساده منم ترسید و رفت فرداش که قرار شد زنگ بزنیم قرار عقد بزاریم دختره خودش دفتر عقد و ردیف کرده بود

هیچی دیگه ما نرفتیم دختره خودش اومدو گریه که شماها ابرو منو بردید من کلی ادم دعوت کرده بودم..سرخود.. ...

برادرتون احیانا چند سالشه؟

چقدر بچگانه رفتار میکنه! موقع زن گرفتنش نیست! 

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد