2777
2789
عنوان

عروس بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 3302 بازدید | 63 پست

هیچی با ناراحتی رفتیم محضر دیدیم دختره یه طائفه اورده ما چشامون نبود بشینیم یعنی خیر سرمون فامیل داماد بودیم دختره سر خود واداشته تعداد سکه ها رو بالا نوشته بابا من می خاست تو محضر کمش کنه دختره با صدای بلند به باباش میگفت بی عرضه به داداشم میگفت تو از خودت هیچ اداره ای نداری تا نزاشتی تعداد سکه ها کم بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه بابا داداش من و دوستی از بس دختر ندیده بود گول خورد

بايد اين دخترا دوره اموزشي بذارن   

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
هیچی دیگه ما نرفتیم دختره خودش اومدو گریه که شماها ابرو منو بردید من کلی ادم دعوت کرده بودم..سرخود.. ...

باور كن اينا اشنايي داشتن !

اخه كدوم دختري روش ميشه ب غريبه اينا رو بگه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

برادرم ۸ ماه خونه نیمد هر چی واسطه فرستادیم نیمد تا مادرم سکته کرد یه فاگیر پیدا کردیم گفت زنش یه طلسم فرار از خانواده براش نوشته تو قبرسون خاک کرده کلی هزینه کردیم طلسم باطل کردیم برادرم خودش برگشت

برادرم برگشت و به مادرم گفت آماده ببرمت مشهد با دختره مادرم میگفت اونجا نمیزاشت من یه حوله دست پسرم بدم لباست که مادرم براش برده بود و نزاشته برادرم بپوشه