2777
2789
من واقعا خونم 100متره و واسه اسبابای من کمه و کوچیکه چون خونه رو خیلی بد در اورده اشپرخونه بزرگ حال ...

خونه اگه تازه ساخت باشه شیک باشه اگه زشت نباشه که ادم مشکلی نداره با کوچیکیش ولی اینجا کلا مایه آبروریزیه... بحاطر شوهرم قبول کردم بیام اینجا ولی الان خودشم بم میگه چرا حاضر شدی اینجارو اجاره کنیم تازه اجاره یکسالم جللوجلو دادیم انگار چه تحفه ای بود...هرکی میبینه بی تعارف میگه شما که وضعتون خوبه یه جا بهتر اجاره میکردید این اصلا در حد شما نیست...

من ادم ولخرجی نیستم تو قر و فر نیستم ولی این حتی آبرومندم نیست... خیلی دلم گرفته خوابم نمیبره از فکر

زندگیمون شده پر از مهم نیست هایی که مهمن!
خونه اگه تازه ساخت باشه شیک باشه اگه زشت نباشه که ادم مشکلی نداره با کوچیکیش ولی اینجا کلا مایه آبرو ...

چشم به هم بزنی یه سال تموم میشه بعد یه جای خوب اجاره میکنی غصه نداره که

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا با خانواده ات زندگی میکنی چرا پدرت تا حالا خونه نخریده چون زدی مجردی 

آره عزیزم مجردم .

دیگه قسمت نبوده بخره ،یکی دوبارم‌پولشو بردن‌و این حرفا . از این به بعدشم توی تهران خونه خریدن جزو محالاته !!

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
وای خدا تو دقیقا منی انشا الله خدا دلمون رو اروم کنه منم هر جا میرم عید دیدنی حسرت میخورم خونه خودم ...

وای نگو اینطوری عزیزم

من یه بار رفتم یه خونه ای

زیاد بزرگ و جالب نبود

ولی انقدر برخورد صاحبخونه خوب بود که به شوهرم گفتم باید دوباره زود بریم

حتی خونشم برام دوست داشتنی شده بود

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤
خونه اگه تازه ساخت باشه شیک باشه اگه زشت نباشه که ادم مشکلی نداره با کوچیکیش ولی اینجا کلا مایه آبرو ...

وای که نگو من خیلی اعصابم خورده اینجام مجتمع و 15 سال ساخت ولی خوبه هر کی ببینه خوشش میاد ولی خود من راضی نیستم کوچیکه برام 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
وای خدا تو دقیقا منی انشا الله خدا دلمون رو اروم کنه منم هر جا میرم عید دیدنی حسرت میخورم خونه خودم ...

دور از جون.

چقد دلم میخواد گریه کنم ولی به خودم میگم مال دنیا ارزش نداره ولی ته دلم میدونم که داره! آبرو ارزش داره... از یه طرفم میترسم گریه کنم شوهرم بیدار شه دعوام کنه 

خدایا کی ماهم صاحب خونه میشیم...کاش حداقل بریم یجا دیگرو اجاره کنیم مثل سگ پشیمونم که اینجارو قبول کردم ام جاش پرته هم زشته ...همش از خریت منه

آره عزیزم مجردم . دیگه قسمت نبوده بخره ،یکی دوبارم‌پولشو بردن‌و این حرفا . از این به بعدشم توی تهرا ...

انشا الله خدا براتون درست کنه منم شهر بزرگ زندگی میکنم د اینجام با اینکه گرونه مثل تهران خونه هاش ولی اکثرا سعی میکنن خونه بخرن بعد تفریح و ماشین  ولی من دیدم تهرانی ها خیلی بند خرید خونه نیستن و دلاشدن همینجوری شاده خدا سایشو بالا سرتون نگه داره 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
انشا الله خدا براتون درست کنه منم شهر بزرگ زندگی میکنم د اینجام با اینکه گرونه مثل تهران خونه هاش ول ...

مرسی عزیزم 😘😘

نه قربونت برم‌از ماشین و تفریحم خبری نیست!!با یک میلیون حقوق و دوتا بچه و اجاره خونه پولی نمی مونه !!!

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
امکان نداره جای دیگه اجاره کنید؟ صاحبخونه مشکل داره با فسخ قرارداد؟ ان شا الله دفعه دیگه یه جای به ...

امکان که داره

ولی نمیدونم چی بگم و از کجا بگم!! شوهرم خیلی توی کاراش دو دله... همیشه برا تصمیم گرفتن 10 نفر باید راهنماییش کنن آخرشم هزار جور حرص باید بخوری بگی چرا فلان کارو نمیکنی؟ همش بهونه میاره و بدقوله...مشکل اصلی همینه... که اصلا دنبال یه کار نمیره انجامش بده سسته! وگرنه خودشم میدونه این خونه چقد افتضاس

وقتی دلتون با این خونه نیست و راحت نیستین همین دلیل قانع کننده ایه 

جدی و قاطع باش شوهرتونم ببینه مصمم هستی دیگه تعلل نمیکنه دربارش باهم صحبت کنین اونم وقتی که هردو کاری ندارین که صحبتتون نیمه کاره رها بشه قشنگ وقت بذارین برا این قضیه 

درمورد اجاره هم ببین اگه واقعا خونه خوبه و ارزش داره که بابتش اون هزینه رو بدین اجاره کنین درمورد مدت زمان اجاره هم همینطور اگه خوبه مدت زمان بیشتری تعیین کنین اما اگه دو دلین زمان اجاره رو کمتر بذارین  . 

منظورم این بود که صحبتتون نیمه کاره رها نشه از صحبتتون به نتیجه برسین 

عزیزم مرسی که وقت گذاشتس نظر دادی حتما فردا با شوهرم جدی حرف میزننم میگم من دلم ب این خونه نیست