2777
2789

من متاهل هستم قبلا یه اشتباهی بود که نباید میکردم کردم الان خیلی پشیمون قبلا پیش رفیقم درد دل کردم یک موضوعی بین منو رفیقم شد البته رفیق نمیشه گفت دشمن حالا هی میاد پیام میده من ابروت میبرم میامپیش شوهرت همه چیز میگم دوست ندارم زندگیم خراب بشه هر هفته میاد تهدید میکنه بنظرتون چیکار کنم؟؟؟ دختر خالم میگ این نقطه ضعف گرفت اینجوری میکنه دلم میخواد خودم بکشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدرک داره؟

دیوار حاشا بلنده

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

حالا میگ من تو رو ول نمیکنم

وقتی مدرکی نداره نمیتونه چیزی رو ثابت کنه

بگو داره تهمت میزنه

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

مدرکی داره؟پیامی داده باشی یا صدایی ضبط کرده باشه؟

اگر نداره برو پیش شوهرت خودت بگو ازم پول خواسته دستی بهش ندادم داره تهدیدم میکنه میگه میام به دروغ پیش شوهرت آبروتو می برم

یا خیلی محکم جلوش وایسا بگو شکایت رسمی می کنم ازت