2777
2789
عنوان

رفیقم تهدید میکنه منو تو رو خدا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 32 پست

ببین رسما به پلیس فتا شکایت کن قبلش تو یه پیام عادی براش بنویس چون تهمت میزنی و داری اخاذی میکنی قانونا ازت شکایت میکنم

اون پیام رو هم برای پلیس و شوهرت نگه دار حتما

ببین پلیس فتا شنیدم که پوستشونو میکنه هرکی تهدید و اخاذی کنه

نترس بخوای حتی شوهرت نمی فهمه

تا کی می خوای باج بدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاشا کن بگو من چیزی نمیدونم و یادم نیست و اینک من چکار ب زندگی. و ابرو تو دارم و داشتم

یکدفه دیگ مزاحم بشی و تهدید بکنی شکایت میکنم

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

اگه تو حاشا کرده باشی و گردن نگرفته باشی میتونی اعاده حیثیت کنی حتی و ازش شکایت کنی

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

همین که میگن با کسی درد و دل نکنید

حتی تو همین مجازی هم نباید تاپیک زد و درمورد مسائل شخصی گفت چون امن نیست

تو هم تهدیدش کن و بترسونش

اگه مجرد بگو به پدر مادرت میگم با خیلی ها رابطه داری

اگه متاهل بگو به شوهرت میگم بیچاره ات میکنم

ببین فقط دو راه داری اگر مدرکی دستش نداری بتونه ثابت کنه

یا خودت بری دست پیش بگیری به همسرت بگی بهت تهمت زده و تهدید میکنه

یا بری پلیس فتا شکایت کنی

بیخود باهاش چت نکن جوابشم نده هی کاسه چه کنم دستت نگیر

توی پیام اصلا هیچی نگو هیچ ضعفی نشون نده

اون اگر مدرکی ازت نداره اینجوری با پیام میخواد مدرک بگیره ازت که لابد یکاری کردی

اما هرچی گفت بگو توهم زدی و اینا برو با مدرک بیار

بعدشم با اعتماد به نفس بهش بگو که هرچی دلت میخواد برو به شوهرم بگو کسی که کاری نکرده نمی ترسه اینارو بگو تو پیام بهش

بگو من ترسی از توهماتت ندارم

و اینکه سعی نکن هیچ ضعف و یا ترسی نشون بدی جلوش همینجوری بگو بدونه برات اهمیت نداره خودش بیخیال میشه

یا ی جوری به شوهرت بگو این دیونه اومده راجب من ی سری چیزا میگه

اصلا نتررررس عزیزم امیدوارم فقط هیچ مدرکی ازت نداشته باشه

آدما میتونن حرفای خوبی بزنن ولی آدم خوبی نباشن..!

چیکار کردی که میترسی اینو بگو

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...