2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میرم عید دیدنی می بینم چقد مردم خونه هاشون قشنگه دلم میگیره...نه که حسودی کنم ولی حسرت میخورم...😞💔

شغل شوهرم بد نیست درآمدشم خوبه خورد و خوراکمون و خریدمونم همیشه به موقعه ولی متاسفانه نه پس انداز داریم و نه هنر پس انداز کردنو...  خونه و سرمایه هم هیچی... دوس دارم منم به اونجا برسم که وقتی مهمون میخواد بیاد غم نداشته باشم نگران نباشم که حالا میگن خونش زشته

زندگیمون شده پر از مهم نیست هایی که مهمن!
مگه چند متریه 

خیلیم کوچیک نیست بالای 100 متر.

ولی بازم کوچیکه... خوش ساخت نیست کلا نقشه ی این خونه مشکل داشته بد ساختنش

زندگیمون شده پر از مهم نیست هایی که مهمن!

من واقعا خونم 100متره و واسه اسبابای من کمه و کوچیکه چون خونه رو خیلی بد در اورده اشپرخونه بزرگ حال کوچیک اتاقا بیاستفاده تراس بزرگ ادم 70 متر داشته باشه درست و حسابی یه خونه داشتم 70 متر بور اینقدر خوب درش اورده بود که چی اینبار میخوام برم خونه یه خواب بگیرم چون بچه هام همیشه تو پذیرایی ان کسی تو اتاق نمیره حتی شبا تو پذیرایی میخوابیم خونم تاریک همیشه صبح تا شب برقا روشن روبرومم یه دیوار بلند و اصلا هیچ جا دیده نمیشه دلگیره اه باز اعصابم خورد شد 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
میرم عید دیدنی می بینم چقد مردم خونه هاشون قشنگه دلم میگیره...نه که حسودی کنم ولی حسرت میخورم...😞💔 ...

ما ۴ نفریم .‌خونمون ۴۰ متره و اجاره ای😕

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
میرم عید دیدنی می بینم چقد مردم خونه هاشون قشنگه دلم میگیره...نه که حسودی کنم ولی حسرت میخورم...😞💔 ...

وای خدا تو دقیقا منی انشا الله خدا دلمون رو اروم کنه منم هر جا میرم عید دیدنی حسرت میخورم خونه خودم عین سگ دونی میمونه 

ما ۴ نفریم .‌خونمون ۴۰ متره و اجاره ای😕

واقعا با خانواده ات زندگی میکنی چرا پدرت تا حالا خونه نخریده چون زدی مجردی