2777
2789
عنوان

گذشته لعنتی

746 بازدید | 23 پست

چرا نمیتونم گذشته رو فراموش کنم پای ظرفشویی وایسادم ظرف میشورم یهو میبینم دارم خاطرات بد کل زندگیمو مرور میکنم و میسوزم کاش میشد حافظمو از دست بدم انقدر عصبی ام بدن درد دارم یه سره مثل پیرزنا شدم یه پادردایی دارم که هیچ علت جسمی نداره و در عذابم شما چجوری در حال زندگی میکنید من از ازندگی هیچ لذتی نمیبرم با مرور گذشته از همه متنفر میشم حتی پدر مادرم 

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بوده تو گذشتت که اینقد آزارت میده؟

هر چی از دعواهایی که کردیم با همسرم حتی معلمایی که تو مدرسه دعوام کردن هر دفعه یه چیزی یادم میاد فقط الکی اعصابم خورد میشه 

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

کلا ما ایرانیا با گذشته زندگی میکنیم اونم فقط با خاطرات بدش.  با اونایی که نتونستیم جواب طرف رو بدیم یا بهمون بدی کرده یا نامردی کرده و نتونستیم انتقام بگیریم و از این چیزاواسه همین از امروزمون هیچی نمیفهمیم خودبخود گند میخوره به فردامون

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

چرا اجازه میدی این افکار مخرب به ذهنت هجوم بیاره...تو ذهنت آواز بخون...شعر بخون...یه داستانو بازگو کن....نذار این این افکار منفی سلولای مغزتو بپوکونن

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂

من هر شب به یاد گذشتم اشک میریزم هر روز 10 بار یادم میفته.خدایا خودت میفهمی چی میکشم خودت جواب بده

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
هر چی از دعواهایی که کردیم با همسرم حتی معلمایی که تو مدرسه دعوام کردن هر دفعه یه چیزی یادم میاد فقط ...

به محض اینکه یادت میافته حواس خودتو پرت کن من اصلا به گذشته فکر نمیکنم اگه بخوام فکر کنم دیوونه میشم تا میخوام برم به گزشته سریع از تو سرم همه رو میریزم بیرون 

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............

اگه قبول کنی که هر اتفاق بدی که در گذشته برات افتاده دیگه قابل تغییر نیست و جاش تو همون گذشته است برات راححتر میشه زندگی. مرور خاطرات گذشته چه فایده ای داره. درضمن سعی کن سرتو با کار و مطالعه یا ورزش یا هرچی که علاقه داری انقدر گرم کنی که وقت به فکر کردن به گذشته نداشته باشب

She remembered who she was and the game changed