2777
2789
عنوان

حاملگی ومهمان های که درک نمیکنند

232 بازدید | 10 پست

سلام.من باردارم 5 ماهه.حالم زیاد خوب نیست.درد لگن وواژن دارم.بلند شدن ونشستنم سخته.شوهرم یدونه پسره وخانواده شوهرم بسیار بهش وابستن.هرسال عید ما میریم خونشون میمونیم یک شب .فاصله خونهامون زیاده.اونها هم خیلی خوب پذیرایی میکنن ازمون.ادمهای خوبین.ولی خوب هر سال بعد از اومدنمون به خونه سریع فرداش یا صبح پس فرداش میومدن خونمون واونها هم میموندن.من هیچ مشکلی با این موضوع ندارم.درک تفاوت فرهنگها و وابستگی ها برام کاره مشکلی نیست.اماااااا.امسال انتظار دیگه ای داشتم گفتم چون حال منو دیدن این کارو نمیکنن.ولی فقط یک روز بعد خواهرشوهرم که طبقه بالای خونه پدر شوهرمه به شوهرم زنگ زد وگفت دارن میان اونجا.شوهرمم هم بهش گفته بود با بابا اینا یکباره بیاین تا خانومم بکیاره پذیرایی کنه.زیاد اذیت نشه.چون حالش خوب نیس.اونم بهش برخورده بود.بعد زنگ زدن که چرا اونجوری گفتین خواهرمون ناراحت شده وزن تو که چیزیش نیست .شوهرمم خجالتو گذاشته کنار وگفته بود که خجالتم خوب چیزیه ...بزارید برسیم خونه بعد سریع پاشید بیاید ومن زنم حاملس کی میخواین بفهمین این چیزارو .ودلخوری پیش اومده.من حس بدی دارم..میدونم که حق دارم بخوام رعایت حالمو بکنن.ولی خوب از رد کردن مهمونم اصلا خوشم نمیاد.نمیدونم تکلیفم چیه؟؟؟زنگ بزنم از دلشون در بیارم.چون اونا هم با محبتن...نمیدونم

چقدر خوب ک شوهرت هواتو داره

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد این رسم مسخرست اخه .. خوو دیدین ک هموو چرا میخوان پاشن بیان ... وااااای من بودم  از جامم تکون نمیخوردم

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

از دلشون در بیارین بهتره چون گفتین با محبتن.یه جور که اونا دوست دارن بشنون بگید که ناراحت نشن و یه زمان‌مناسب بیان. حالا که درد لگن و...واسشون بی اهمیته یا کم اهمیته میتونید بگید من تهدید بسقطم ولی کسی نمیدونه فقط شوهرم‌میدونه که اینجوری بهتون گفته.منم‌گفتم چکاریه نگم‌که نگران‌نشه کسی.ولی خوب میگم‌ناراحتی پیش نیاد

زنگ بزن بگوبیایدبعدشم ازشون کمک بخواه والا سخته درکت میکنم اما دلشونونشکن خونه پسرشون میخوان بیان

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

از دلشون در بیار این وسط تو خوبه میشی 

بگو از بعد از خونه شما حالم بد تر شده( دور از جونتااا دوروغ مصلحتی )

بعد بگو شوهرم این دو سه روزه به خاطر حال من یکم نگرانه اعصابش بهم ریخته اس

اگه چیزی گفت ببخشین

شما بفرمایین

خودتون از خودتون پذیرایی کنین 

وقتیم اومدن یکم خودتو بزن ب بیحالی

و استراحت کن

هی هم نگو خوبن خوبن

همینا پس فردا بچت ریز بود هزار تا حرف میزنن

یادش بخیر من حامله بودم هر کی از سر خیابونم رد میشد مادر شوهرم نمیزاشت بیاد😂میگفت حالش بده وحشتنکاه.حالا من خوب بودما

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله

اگه بخوای از دلشوم دربیاری رسما داری شوهرتو له میکنی.اون به خاطر تو این حرفارو زده اون وقت تو داری خرابش میکنی. اصلا دخالت نکن. شوهرت به وقتش حل میکنه. 

وقتی ارزش ها عوض میشوند ، عوضی ها با ارزش میشوند.