2821
2789
عنوان

سکرت چت

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 33 پست

منم میشناسی یعنی😊

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بابا دوستان میگم من حتی چتدعااادی هم نمیتونم بگیرم اسکرین.از اطلاعات کاربریخودمم نمیتونم اسکرین بگیرم چیکار کنم

یکیم اینکه این تل....رام های غیر رسمی قابلیت دارن بدون اینکه طرف بفهمه اسکرین بگیرن یا عکس ذخیره کنن

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
میشه عکس گرفت  نوع گوشیت چی هستش

سامسونگ J7 .بافیلتر ش...ن توربو میام.نسخه تل...رام رو هم از فروشگاه گوگل دان کردم اصلیه

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
مربوط به تنظیمات تلگرامته. 

برم کجادتنظیمش کنم

واسه تلگرامت رمز گذاشتی? واسه ورودش?

آرره😒😒😒

دکمه وسط گوشی به همراه دکمه پاور گوشی  عکس اسکرین شات می گیری

بلدم اسکرین گرفتنو😒😒😒

بخام بگیرم میگه توسط سیاستهای امنیتی متوقف شده

برم کجادتنظیمش کنم

احتمالا رمز گذاشتی واسه ورود به تلگرامت. برو ستینگ رمز و بردار. برنامه رو ببند دوباره باز کن میتونی اسکرین بگیری اون موقع. منظورم از ببند خارج شو,نیست ها. فقط از برنامه های درحال اجرا خارجشکن

اگر نظر من نظر شما نیست لطفا ریپلای نزن!
2790
2823
2791
2779
2792