lastseeninheaven مدیر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 عنوان سکرت چت | مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 33 پست دوستان تو سکرت چت تل......رام.میشه اسکرین شات گرفت؟.حالا هرنوعش.طلا.هات.موبو....میشع بهم بگید ممنوت عشقا.کارما بهترین رو براتون رقم خاهد زد عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈 1398/01/07 | 02:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عصریخی عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 4404 منم میشناسی یعنی😊 اگه یخچالا اهل تلافی بودن هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!! خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
dellbar عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 817 من اصن نمیتونم از پروفایل خودمم اسکرین بگیرم چه برسه ب سکرت مربوط به تنظیمات تلگرامته. اگر نظر من نظر شما نیست لطفا ریپلای نزن!
azin78 عضویت: 1389/08/06 تعداد پست: 6457 براشمیره که میگه طرف ازچت شماعکس گرفت 😨😨😨 ای وااای خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش
lastseeninheaven مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 بابا دوستان میگم من حتی چتدعااادی هم نمیتونم بگیرم اسکرین.از اطلاعات کاربریخودمم نمیتونم اسکرین بگیرم چیکار کنمیکیم اینکه این تل....رام های غیر رسمی قابلیت دارن بدون اینکه طرف بفهمه اسکرین بگیرن یا عکس ذخیره کنن عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
dellbar عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 817 من اصن نمیتونم از پروفایل خودمم اسکرین بگیرم چه برسه ب سکرت واسه تلگرامت رمز گذاشتی? واسه ورودش? اگر نظر من نظر شما نیست لطفا ریپلای نزن!
ساارااااا۷۱ عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 2760 ای بابا مامانم کم غر میزنه😅 امسال آزمایشی میدم اگه حقوق قبول شدم میرم اگه نشدم واس سال آینده درست ... باششددددد بنظر من لحظه هاتو برای درس خوندن حروم نکن😂❤️❤️
lastseeninheaven مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 میشه عکس گرفت نوع گوشیت چی هستش سامسونگ J7 .بافیلتر ش...ن توربو میام.نسخه تل...رام رو هم از فروشگاه گوگل دان کردم اصلیه عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
lastseeninheaven مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 مربوط به تنظیمات تلگرامته. برم کجادتنظیمش کنم عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
mylove1982 عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 191 سامسونگ J7 .بافیلتر ش...ن توربو میام.نسخه تل...رام رو هم از فروشگاه گوگل دان کردم اصلیه دکمه وسط گوشی به همراه دکمه پاور گوشی عکس اسکرین شات می گیری
lastseeninheaven مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 واسه تلگرامت رمز گذاشتی? واسه ورودش? آرره😒😒😒 عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
aylin80 عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 3911 باششددددد بنظر من لحظه هاتو برای درس خوندن حروم نکن😂❤️❤️ چ کنم خواهرمجبورم میفهمییییییی😫 دوستانلطفابرایعاقبتبخیرشدنمیک صلوات بفرستین.
lastseeninheaven مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 دکمه وسط گوشی به همراه دکمه پاور گوشی عکس اسکرین شات می گیری بلدم اسکرین گرفتنو😒😒😒بخام بگیرم میگه توسط سیاستهای امنیتی متوقف شده عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
dellbar عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 817 برم کجادتنظیمش کنم احتمالا رمز گذاشتی واسه ورود به تلگرامت. برو ستینگ رمز و بردار. برنامه رو ببند دوباره باز کن میتونی اسکرین بگیری اون موقع. منظورم از ببند خارج شو,نیست ها. فقط از برنامه های درحال اجرا خارجشکن اگر نظر من نظر شما نیست لطفا ریپلای نزن!