2821
2789
عنوان

سکرت چت

662 بازدید | 33 پست

دوستان تو سکرت چت   تل......رام.میشه اسکرین شات گرفت؟.

حالا هرنوعش.طلا.هات.موبو....میشع بهم بگید ممنوت عشقا.کارما بهترین رو براتون رقم خاهد زد

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از هر صفحه ای میشه اسکرین شات گرفت . سکرت و غیره فرقی نمی کنه

پس چرا من نمیتونم بگیرم.اصلیه واسه من

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
خود نسخه اصلی تلگراام اگر اسکرین بگیرید تو همون صفحه گفته میشه ک طرق اسکرین گرفته. نسخه های دیگه رو ...

من اصن نمیتونم از پروفایل خودمم اسکرین بگیرم چه برسه ب سکرت

نی نی سایتو ول کنی موفق میشی نه با صلوات😐

ای بابا مامانم کم غر میزنه😅

امسال آزمایشی میدم اگه حقوق قبول شدم میرم اگه نشدم واس سال آینده درست حسابی میخونم😅

دوستان‌لطفا‌برای‌عاقبت‌بخیر‌شدنم‌یک صلوات بفرستین.