lastseeninheaven مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 عنوان سکرت چت 662 بازدید | 33 پست دوستان تو سکرت چت تل......رام.میشه اسکرین شات گرفت؟.حالا هرنوعش.طلا.هات.موبو....میشع بهم بگید ممنوت عشقا.کارما بهترین رو براتون رقم خاهد زد عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈 1398/01/07 | 02:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aylin80 عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 3911 امضات چه ترسناکه😥😝😂 دوستانلطفابرایعاقبتبخیرشدنمیک صلوات بفرستین.
dellbar عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 817 خود نسخه اصلی تلگراام اگر اسکرین بگیرید تو همون صفحه گفته میشه ک طرق اسکرین گرفته. نسخه های دیگه رو اطلاع ندارم اگر نظر من نظر شما نیست لطفا ریپلای نزن!
azin78 عضویت: 1389/08/06 تعداد پست: 6452 از هر صفحه ای میشه اسکرین شات گرفت . سکرت و غیره فرقی نمی کنه خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش
ساارااااا۷۱ عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 2760 امضات چه ترسناکه😥😝😂 نی نی سایتو ول کنی موفق میشی نه با صلوات😐
azin78 عضویت: 1389/08/06 تعداد پست: 6452 نهنمیشه طرف میفهمه چطوری می فهمه ؟ خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش
lastseeninheaven مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 از هر صفحه ای میشه اسکرین شات گرفت . سکرت و غیره فرقی نمی کنه پس چرا من نمیتونم بگیرم.اصلیه واسه من عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
lastseeninheaven مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 خود نسخه اصلی تلگراام اگر اسکرین بگیرید تو همون صفحه گفته میشه ک طرق اسکرین گرفته. نسخه های دیگه رو ... من اصن نمیتونم از پروفایل خودمم اسکرین بگیرم چه برسه ب سکرت عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
Mahsa106 عضویت: 1395/02/29 تعداد پست: 31080 تو سکرت چت یه پیام میده به طرف که فلانی اسکرین شات گرفتولی تو چت عادی، میتونی اسکرین شات بگیری بدونِ اینکه بفهمه..فرقی نمیکنه موبو باشه یا تل 🖤
خانم_زیبا عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 9002 چطوری می فهمه ؟ براشمیره که میگه طرف ازچت شماعکس گرفت ۱۴۰۰/۱۰/۱۰💍💍
aylin80 عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 3911 نی نی سایتو ول کنی موفق میشی نه با صلوات😐 ای بابا مامانم کم غر میزنه😅امسال آزمایشی میدم اگه حقوق قبول شدم میرم اگه نشدم واس سال آینده درست حسابی میخونم😅 دوستانلطفابرایعاقبتبخیرشدنمیک صلوات بفرستین.