2777
2789
عنوان

سو استفاده جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4136 بازدید | 41 پست

شاید من اشتباهی تایپ کردم   ببخشین من تازه  تو یکی از تاپیکا خوندم و الانم داغونم 

من 3ساله ک متاهلم اصلانم میل جنسیم کمه   دوست عزیز ممنونم حتما گرمیجان میخورم

برای مشکلاتم دعا کنید عزیزان   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابام الآن بازنشسته شده

قبلا شهرداری کار میکرد

میگفت یه روز همکارم یه دختر ۴ ساله رو با خودش آورده بود سرکار

گفت دیدم پشت درختا شلوارشو کشیده پایین داره خودشو میماله به دختره

بعد دختره رو آورده بوده تو اداره 

بابام ازش پرسیده دختر کیه؟ گفته خواهرزادمه

خواهرم امروز خیلی کار داشت سپردش به من

از اون ب بعد یادم مونده که به هیشکی اعتماد نکنم

دخترم رو حتی واسه سی ثانیه با هییییشکی تنها نذارم

دیگه استثنا هم پیدا میشه

واسه این که استثنا پیدا میشه باید حواستو جمع کنی، تازه یکی از موارد میگفت خاک برسر آخوند بوده به دختر خودش... 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

اگر بي دليل بچه از بيرون رفتن ميترسه

هيچ جا بدون نزديكاش نميره

از يه لمس ساده مثلا دستشو بگيري كه از خيابون ردش كني شوكه ميشه

تنها با كسي نميمونه

با خوابش مشكل داره

مرتب قايم ميكنه خودشو

فقط به خاطر اين نيست كه خجالتيه و استرس داره.😞

#تجربه#‍ 

کاربری قبلیمو ترکوندم.نپرس چرا. 
من حاملم پسر دارم. چچيکارکنم بهش تجاوز نشه😖

از الان يادش بده كه حرف بزنه.ازت نترسه چيزي شد بياد به خودت بگه

اگر كسي بهش اسيب رسوند جيغ بزنه داد بزنه بره از همه كمك بخاد 

از همون اول يادش بده كسي نبايد اونجاشو نگاه كنه يا لمس كنه(ببخشيد انقدر واضح گفتم)

کاربری قبلیمو ترکوندم.نپرس چرا. 
😭 چيكارش كردن بعد پدربزرگه رو؟

هیچی دیگه ندیدیمش !از این محل رفتن نمیدونم چی شد فقط روز دعواشون که مچ گرفته بودن گفتن اینه قضیه

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم