2777
2789
عنوان

با مهمونیو بریز بپاش موافقین

628 بازدید | 49 پست

سلام دوستان من رفته بودم خونه اقوام خیلی بریز بپاش کردن .البته وضع مالیشونم خوبه حالا من موندم نمیدونم چطوری جبران کنم آبرومند باشه مادرمم تازه فوت شده حدصله هیچی ندارم

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 

اگه پولش باشه موافقم. اما بحث اسراف ی چیز دیگه است

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهمونیا خونواده مادرم بریز بپاش نیست ولی خیلی ابرومندانه برگزار میشه و همه چی هس ولی خونواده نامزدم ساده برگزار میکنن من اصلا خوشم نمیاد😶😑

دختری در من ساز امیدواری میزند😍⚘
در حد سالی چند بار برای تولد و مناسبت های خاص بله موافقم

خوب آره اما این که من میگم مثلا چند نوع خورش مرغ چند نوع سالاد بهترین میوه سوپ دو نوع سالاد دو نوع .چه میدونم در حد خفگی بود یعنی من دو نوعشم درست کنم انگار کم گذاشتم خلاصه پدر آدم در میاد 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 

خدا بیامرزه مادرتون رو.

منم با بریز و بپاش مخالفم ولی پریشب خودم مهمون داشتم برادرشوهرم و خانومشو پاگشا کردیم . 18 نفر مهمون داشتم مجبور شدم از همه چی دو مدل درست کنم چون شوهرم دلش میخواست برای خانوادش سنگ تموم بذاره. ولی دوروزه از خستگی و بدن درد کلافم انگار زیر آوار بودم. احساس پوچی بهم دست داده دو روز زحمت کشیدم برای یکساعت شام. خیلی کار بیخودی کردم بنظر خودم.