2777
2789
عنوان

با مهمونیو بریز بپاش موافقین

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 49 پست
الان خیلی گرونی شده من خودم خیلی ملاحظه میکنم همیشه تو. مهمونی هام کلی بریز و بپاش داشتم الان اصلا و ...

خیلی خوبه

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب آره اما این که من میگم مثلا چند نوع خورش مرغ چند نوع سالاد بهترین میوه سوپ دو نوع سالد دو نوع .چ ...

من در حد یه جور پیش غذا دوتا غذای اصلی و یه جور دسر درست میکنم معمولا اونم نهایت شش ماه یه بار

خدا بیامرزه مادرتون رو. منم با بریز و بپاش مخالفم ولی پریشب خودم مهمون داشتم برادرشوهرم و خانومشو پ ...

اخی عزیزم چقد خستع شدی 

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
خدا بیامرزه مادرتون رو. منم با بریز و بپاش مخالفم ولی پریشب خودم مهمون داشتم برادرشوهرم و خانومشو پ ...

یعنی پشیمونی 

بنظر من چه کاری خودتون را راضی میکنه کارای دیگران را فراموش کنید 🤓 در هر سطحی که هستیم متناسب با خودمون ،فقط برای رضایت خودمون کار کنیم دیگران هیچ دخلی تو زندگی ما ندارن ........هیچی 😎

ولی وقتی تعداد مهمون زیاده تنوع غذا خیلی به صرفه تر میشه از نظر اقتصادی اما زحمتش زیاده من معمولا سعی میکنم تا جایی که میتونم کارامو از قبل انجام بدم که خیلی خسته نشم

ولی وقتی تعداد مهمون زیاده تنوع غذا خیلی به صرفه تر میشه از نظر اقتصادی اما زحمتش زیاده من معمولا سع ...

روز قبلش منظورته چی میزاری 

خوب آره اما این که من میگم مثلا چند نوع خورش مرغ چند نوع سالاد بهترین میوه سوپ دو نوع سالاد دو نوع . ...

وای اگه خورده نشه خدایی خیلی گناهه اسراف

پسر. من ۳ سالشه میوه نیم خور میکنه دور. نمیندازم نگه میدارم بعد خودم میخورم ( چون دیابت دارم نمیتونم همون موقع بخورم)

یعنی پشیمونی  

پشیمون که نیستم چون شوهرم دلش میخواست بخاطر اون انجام دادم ولی خب کار بیخودیه دیگه . یه نوع غذا یه نوع سالاد یه نوع دسر بس بود. خودم میرم خونه کسی ببینم چندمدل درست کرده معذب میشم . سفره ندیده که نیستیم که تو یه مهمونی بخواهیم همه غذاها رو تست کنیم.

ولی وقتی تعداد مهمون زیاده تنوع غذا خیلی به صرفه تر میشه از نظر اقتصادی اما زحمتش زیاده من معمولا سع ...

اگه به اندازه درست کنه آدم آره به صرفه میشه با اینکه زحمتش بیشتره. ولی شوهر من از هر نوع غذا میگه باید باید به تعداد باشه اندازه چند نفرم بیشتر. من آخر سر کلی غذا و سالاد و دسر دادم مهمونا بردن 

خوب آره اما این که من میگم مثلا چند نوع خورش مرغ چند نوع سالاد بهترین میوه سوپ دو نوع سالاد دو نوع . ...

من خانواده همسرم یه جا بیان میشیم رو هم ده نفر دو نوع غذای اصلی میزارم دو نوع غذا ساده مثل کشک بادمجون و چیکن استراگانف میزارم سوپ و دو نوع سالاد و دسر هم هست

الویه یا کیک مرغ با اسنک و پیراشکی برای مزه میزارم 

برای پذیرایی اول و آخر هم که چای میوه و شیرینی و کیک خونگی‌ و شکلات میزارم

به هر حال این پذیرایی ها پیش میاد ولی اگر پنج نفر باشیم یک نوع غذا با یه نوع ساده تر با دو تا مزه میزارم باقیشم مثل قبل پذیرایی همینه دیگه

ولی دوستم بیاد یه املت میزارم با پیاز بزنیم مهمون با مهمون فرق داره دیگه مخصوصا خانواده شوهر بیشتر از ده نفرم باشیم نصفشو‌خودم میپزم نصفشو سفارش میدم مثلا یه خورشت با برنج کباب هم از بیرون میگیرم

روز قبلش منظورته چی میزاری 

مثلا اولویه سالاد ماکارونی خوراک قفقازی اینارو شب قبل آماده میکنم یا دسر رو

اگه لازانیا یا پیراشکی بخوام درست کنم مواد داخلش رو هم دیروزش آماده میکنم

خلاصه تمام کارایی که بشه یه روز قبل انجام داد حتی سوپ سفید رو هم تا قبل اضافه کردن شیر آماده میکنم شب قبل اینجوری خیلی زحمتم برای روز مهمونی کم میشه و وقتی مهمونا میان خسته نمیشم

اگه به اندازه درست کنه آدم آره به صرفه میشه با اینکه زحمتش بیشتره. ولی شوهر من از هر نوع غذا میگه با ...

من بمونه نصفشو‌میزارم برای رفتگر ها نصفشم تو روز بعد میخوریم زیاد بیاد بهتر از اینه کم بیاد هیچکس نخوره آخرشم بگه دستم پر برکت بود موند غذا