2777
2789
عنوان

شوهرم منو‌ زد ‌....

1273 بازدید | 52 پست

من همیشه به خورد ‌‌خوراک شوهرم اهمیت میدادم اما‌بعد بچه ام‌که‌الان‌یک‌سالشه یه‌مقدار‌ شرایط فرق کرد و‌ غذای بچه رفت‌تو الویت. از طرفی چون شبها دیر‌میخوابم‌به‌خاطر بچه صبحا نمیتونم‌بیدار‌شم‌و‌ بهش صبحانه‌بدم. شوهرم به این‌چیزا حساسه...

اما منم‌واقعا سختمه ‌وبا بچه‌خسته میشم‌و‌همینکه خونه‌مرتب‌میکنم و‌به‌خودم‌هم‌ میرسم خیلی کار‌بزرگی کردم!

حالا شوهرم این چیزا رو‌بهونه کرده...من روز دوم‌عید بچه‌رو‌گذاشتم‌پیشش و‌یک‌ساعته‌رفتم‌موهام و ‌رنگ کردم‌ و اومدم....

واااای که از اون روز اخماش تو همه و اصلا به من توجه نداره که‌چرا ما رو تنها گذاشتی و‌رفتی و اینا....

حالا امروز انقدر‌ دیگه جر‌و‌بحثمون بالا گرفت‌و‌فحش داد و‌منو زد ... وحشتناک طوری که داشت‌خفه‌ام‌میکرد...

خیلی مرد خوب و ایده آلیه اما‌ این حرکتش خیلی دلم‌رو‌شکوند

گرفتاری این دنیا از این است که نادان از کار خود اطمینان دارد و دانا از کار خود مطمئن نیست.♋️

از عصر. انقدر گریه کردم که چشمام پف‌کرده...

احساس تنهایی میکنم شدیدا.

به خانواده ام‌ نگفتم گناه دارن عیدشون خراب شه.

الان اومدم تو اتاق پسرم و خوابیدم. دلم خیلی گرفته

گرفتاری این دنیا از این است که نادان از کار خود اطمینان دارد و دانا از کار خود مطمئن نیست.♋️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااا چرا درکیت نداره توام آدمی استراحت میخوای مردا واقعا خیلی بچن

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)

باز خوبه ایده آل مال ما هم همینطور هم خودم هم شوهرم همش داریم گشنگی میخوریم واقعا آدم نمیرسه اولویت بچه است مخصوصا بچه بد غذا من روزی چند ساعت مشغول اینم بهش غذا بدم 

ایده ال پس چرا کتک بحث میکنید اصلا جواب پس نده خودش آروم میشه

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐

سریعا برو پزشک قانونی نامه بگیر مجبورش کن تعهد بده

نیازیم نیس خانوادت بفهمن فقط ادبش کن

خیلی کارش زشت بوده 

نه تنها همه بار مسئولیتو انداخته رو دوش شما تازه طلبکارم هست؟

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...