2777
2789
عنوان

شوهرم منو‌ زد ‌....

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 52 پست
ایده آل و دقیقا چجوری تعریف میکنه؟ این بیشتر خطرناک بنظر میاد

تو قبلِ شوهر کردن با خواستگارت طی کن

بگو اگه بچه مونو بذارم پیشت یه ساعت برم بیرون

منو با چی میزنی😁😁😁😁😁

دوباره میسازمت💪

خیلی مرد خوب و ایده آلیه فقط گلومو گرفت منو داشت خفه میکرد!!

عزیزم کشور دیگه ای بود صد تا نیرو برای کمک به شما میفرستادن شوهرتونم پرت میکردن تو زندان 😐😐😐😐

خداوکیلی چجوری میتونید تحمل کنید این کارارو؟! 😐 بعدم بگید خیلی ایده اله

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو قبلِ شوهر کردن با خواستگارت طی کن بگو اگه بچه مونو بذارم پیشت یه ساعت برم بیرون منو با چی میزنی ...

اره اگر از سلاح استفاده نکرد و فقط خفه م کرد آدم ایده آلی به نظر میرسه 

ولی حالا خدایی انقدر عصبی میشم این تاپیکا رو میبینم 

همش میگم خدایا یه خانواده فک کن دختر دنیا آوردن بزرگ کردن توو ناز و نعمت بعد یه مرد غریبه الدنگ چجوری به خودش حق میده این کارا رو کنه

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   
مرد ها بعد از به دنیا اومدن بچه دچار افسردگی بعد از زایمان میشن

اگه خودشون میزاییدن دیگه فک کنم بعدش خودکشی میکردن😶

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

ی فنجون چای یا نسکافه درست کن واسه خودت و بخور موسیقی گوش کن و اول از همه خودت رو دوست داشته باش،اگه دوست داشتی با مشاوره رایگان ۱۴۸۰ تماس بگیر و بحرف🤗

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
خوبت کرده خواهر...

چرا این حرفو میزنی اخه

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
معلومه شوهرتو خیلی خوش اخلاقه خوش بسعادتت

والا این که شوهر آدم آدم رو کتک نزنه سعادت نیست، وظیفشه!!!

مثل این که به یکی بگیم خوش به حالت شوهرت دزد نیست، یا خوش به حالت شوهرت قاچاقچی نیست!

بابا کتک زدن از جرایمه 😑خلاف شرعه😑 آثار روحی خیلی مخربی هم روی قربانی هم روی فرزندان میذاره

از این گناه نابخشودنی تر توی ازدواج نداریم، حتی خیانت!!!

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)