2821
2789
عنوان

نظر شما چیه

139 بازدید | 23 پست

سلام

خانوما من پنج سال نامزد و عقد بودم

شوهرم اون موقع دانشجو و بعد سرباز بود یعنی تو این پنج سال حتی یک شارژ هم برام نگرفت

نمیدونم چرا خانواده ام اصرار داشتن که پسر خوبیه و لیاقتت کمه که میگی میخای بهم بزنی و....

اون موقع ۲۱سالم بود

خلاصه بعد پنج سال شوهرم رفت تو یک شرکت سرکار و ما تونستیم یه جشنی تو خونه بگیریم و بریم تو یک اتاق مادرشوهرم زندگی کنیم

دردسرای زندگی با مادرشوهر و نبود جای زندگی برام سخت بود اما هرجور بود تلاش کردم و تونستیم یک خونه خودمون بسازیم و بعداز ۸سال بریم سر زندگی خودمون

و یک دختر ناز هم دارم

الان ۳۵سالم هست و حس میکنم از زندگیم عقب افتادم چون سرکار یا استخدام جایی نشدم

چون همش با حقوق کارگری درحال جمع کردن پول بودیم و خونه بسازیم

و هیچ هنری هم ندارم

الان کینه بدی از مادرم گرفتم که چرا همون اول میخاستم نامزدی مو بهم بزنم نمیذاشت

از مادرشوهرمم ناراحتم که چرا هیچ وقت هیچ کمک مالی بهم نکردن و خیلی هم فضولن ک رو نمیدم بهشون

ب نظر شما من چیکار میکردم بهتر بود تا حس خوبی نسبت به زندگیم داشته باشم

یه نفر که خوند خلاصه شو بگه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

سخت نگیر، همه ازاول هیچی نداشتن، خداروشکر کن ک شوهرت تو زمان کم خونه دارت کرده، الان خیییییلیا پیرن خونه ندارن مستاجران، اصلا عقب نیفتادی، ازاین بیشتر سهمت میشه

آقایون گرامی نیا درخواست بده، ک شرمندتون نشیم، نیا عاقا، ن جناب، نیا بزرگوار،

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گذشته که دیگه نباید غصشو بخوری همین الانم بخوای بری دنبال یه مهارت دیر نیست

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

اگه الان همسرت خوبه و زندگیتون رو رواله. ن خودتو اذیت کن ن بقیه رو.

الان خداتو شکر کن بالخره خونه دارین و مستاجری و در ب دری نمیکشی.

اگه درست خوب بوده. میتونی معلم خصوصی ریاضی و ... بشی

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

دیگع اون مال گذشتس سعی کن حسرت نخوری الان سعی کن ی جور از زندگی لذت ببری مثلا بری باشگاهی چیزی یا ی کار یاد بگیری

از سرعت و قدرت نی نی سایت حامله امممممممممممممممممممممممممممممممم

سخت نگیر، همه ازاول هیچی نداشتن، خداروشکر کن ک شوهرت تو زمان کم خونه دارت کرده، الان خیییییلیا پیرن ...

بخدا نخوردم،نپوشیدم

همش درحال وام گرفتن و پس انداز کردن بودم

اتفاقاً شوهرم خیلی پیگیر نبود

همش من بهش میگفتم و به فکر بودم

شبت اون تو خواب خوش بود

من از فکر ک چیکار کنم خوابم نمیبرد

الان یه دختر مجرد سی و پنج ساله بودی هم حسرت یه مادر خونه دار را میخوردی

حق داریا

پلی بچسب به زندگیت

از زنهای متاهل سایت که با پسرهای داغون و مشنگ سایت فاز عشق و عاشقی برداشتن متنفرم خاک تو سرتون خااااااااک🤢

ببین مادرها گاهی بیشتر از این حد بلد نیستن. چون سطح فکری مهمه . نوعی ک مادر بزرگ شده مهمه.

تحصیلات مهمه

سطح بهایی ک تو خانواده بهش دادن

شاید از اون نگاه اون قانع بودن مهمه

تو الان خیلی نگذشته الان شروع کن

من ک رفتم سرکار الان والا خسته م از کار کردن

این ذات آدمه ب هیچ قانع نیس

بخدا نخوردم،نپوشیدم همش درحال وام گرفتن و پس انداز کردن بودم اتفاقاً شوهرم خیلی پیگیر نبود همش من به ...

همیشه زنه ک ی مرد جم میکنه، الان همموووون همین وض داریم، ناشکری نکن، ک هممون گل و بلبل نیسیم

آقایون گرامی نیا درخواست بده، ک شرمندتون نشیم، نیا عاقا، ن جناب، نیا بزرگوار،

اگه الان همسرت خوبه و زندگیتون رو رواله. ن خودتو اذیت کن ن بقیه رو. الان خداتو شکر کن بالخره خونه دا ...

همه افراد فامیل که به لطف پدر و مادر با فکرشون سرکار رفتن

اما پدرو مادر من منو رها کردن