2777
2789
عنوان

ارتباط در دوران نامزدی

1445 بازدید | 62 پست

سلام دوستان نوروزتون شاد. من تقریبا دو هفتس با اقایی از طریق کانال همسریابی اشنا شدم. ایشون شرایط مهمی که من میخام رو داره. میگه من اولین کسی ام که خاستگاری کرده و هفته پیش مامانش برای خاستگاری اومد. ایشون فردی مقید به نماز و روزه س و تقریبا مذهبیه. ما هنوز حضوری همو ندیدیم. ولی بعد از 5 روز ارتباط تلگرامی ابراز عشق کرد و بعد از این که مامانش اومد خونمون راحت میگه تو دیگه زن منی و حرفای جنسی میزنه😓. منم هی به روشای مختلف سعی میکنم بحثو جمع کنم ولی ادامه میده. الان باهاش حرف نمیزنم به خاطر این حرفاش. این طور صحبتا در این مرحله عادیه؟؟ من نگرانم واقعا. ممنون میشم راهنماییم کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرگز عادی نیست فقط فرار کن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

معلومه که عادی نیست احتما زیاد داره امتحانت می کنه تو حرف سکسسسی همراهیش نکن از خواستگاریت منصرف می شه ها 

کسایی که می خوان لاغر شن با کالری شماری و سبک زندگی سالم دستا بالا 😄😄😄 هم تاپیک داریم هم گروه تل

اینکه اهل نمازو روزه هس دلیل نمیشه که خوب باشه چون بعضی وقتا بعضی از افراد نماز براشون عادت میشه 

بقیه خصلتاش چیه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

خواهرانه بگم اصلاااا قبول نکن همچین آدمیو...چقد میشناسیش فقط با ارتباط تلفنی آخه؟! 

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑