سلام دوستان نوروزتون شاد. من تقریبا دو هفتس با اقایی از طریق کانال همسریابی اشنا شدم. ایشون شرایط مهمی که من میخام رو داره. میگه من اولین کسی ام که خاستگاری کرده و هفته پیش مامانش برای خاستگاری اومد. ایشون فردی مقید به نماز و روزه س و تقریبا مذهبیه. ما هنوز حضوری همو ندیدیم. ولی بعد از 5 روز ارتباط تلگرامی ابراز عشق کرد و بعد از این که مامانش اومد خونمون راحت میگه تو دیگه زن منی و حرفای جنسی میزنه😓. منم هی به روشای مختلف سعی میکنم بحثو جمع کنم ولی ادامه میده. الان باهاش حرف نمیزنم به خاطر این حرفاش. این طور صحبتا در این مرحله عادیه؟؟ من نگرانم واقعا. ممنون میشم راهنماییم کنید
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
این سایتهای همسریابی خیلی خوبه اگه ازش درست استفاده میشد. اما تو ایران اکثرا جنبه شو ندارن و اطلاعاتی که در مورد خودشون مینویسن هم دروغه. اکثرا هم دنبال دوستن نه همسر
اصلاااااا اعتماد نکن، من که میگم حتی اعتماد نکن که اونی که اومده مادرش بوده باشه، به خونواده ت بگو برن تحقیق جیک و پوکشونو دربیارن، به اون آقا هم مستقیم و جدی بگو نه من فک نمیکنم چون اومدین خاستگاری من زن شما باشم! این مردا همینجوری طبیعی میکنن یه سری رفتارا رو، بعد تو به خودت شک میکنی که آره شایدم راشت میگه من سخت میگیرم، ولی اصلا اینجوری نیس، الان این حرفا رو میزنه به یه ماه نکشیده فیزیکی وارد عمل میشه 😓 یا هم میگه صیغه کنیم آشنا شیم، از این چیزا، خیلی مراقب باش خلاصه
از کانال چه زود اعتماد میکنید کلاه برداری زیاد شده هاااا خیلی مواظب باشید خیلییی
یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم منیه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه خستهگی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادرتیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️