2777
2789
عنوان

ارتباط در دوران نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 62 پست

این کار غیر عادی نیست فقط تقاضاش خیلی زود هستش 

شما کسی رو که ندیده اید دل نبندید 

مگه غیر این ثابت بشه که شما رو واقعا میخواد 

اول معارفه 

دوم شناخت‌روحیات هم 

سوم اولویتهای زندگی

چهارم تصمیم براینده 

که اینا خودش زمان میبره 

اگه مرد شما باشه وباهات بمونه بعد از اینا میشه عقد ومیشه باهم رابطه داشنه باشید وگرنه قبلا حذر کنید از رابطه وحرفهای جنسی چون خود بخود میرید به سمت رابطه 

به امید تصمیم عالی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین شاید پیش خودت فکر کنی داره امتحانت میکنه ولی من بهت میگم امتحانی در کار نیست اگر بهش پا بدی راحت باهات رابطه برقرار میکنه بعدم به یه بهونه میزارتت کنار

ما چاره ی عالمیم و بیچاره ی تو...

اصلاعادی نیست 

من جای شما بودم به هیچ وجه باور نمیکردم که اولین نفریم که اومده خواستگاریش 

چون کسیکه اینقد راحت و زود بتونه در مورد مسایل جنسی صحبت کنه حتما قبلا تجربشو داشته 

البته این نظرمنه ونظر خودتون مهمتره 

میخواد ببینه سردی یا گرمی . مطمئنا 

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
از کانال چه زود اعتماد میکنید کلاه برداری زیاد شده هاااا خیلی مواظب باشید خیلییی

اعتماد نکردم شدیدا مشکوکم بهش.این کانال به این صورته که یه نفر که ادمینه اونایی که به نظرش شرایطشون با هم میخوره معرفی میکنه.

ببین احتمالا ایشون ادم خیلی گرمیه 

یه خرده هم به خاطر مدهبی بودنش صفر کیلومتره بلد نیس چطوری مطرح کنه 

جواب سوالشو بده ولی جواب کنجکاویاشو نده

بعدم بگو الان بهتره توی مسائل دیگه شناخت پیدا کنیم

اعتماد نکردم شدیدا مشکوکم بهش.این کانال به این صورته که یه نفر که ادمینه اونایی که به نظرش شرایطشون ...

همشون الکی و سرکارین تا دخترهای ساده ایی مثل شما رو تو دام بندازن. برای ازدواج خوب همیشه وقت هست.

ازدواج خوب تو سن 35سالگی بهتر از ازداوج بد.

تو همین سایت نی نی سایت رو بگرد توی یک ساعت چند مورد شکایت از شوهر میبینی

محتاج نگاه خداوند
اعتماد نکردم شدیدا مشکوکم بهش.این کانال به این صورته که یه نفر که ادمینه اونایی که به نظرش شرایطشون ...

اره مشکوک باش چون از دور نمیشه کسیو شناخت خودت میدونی زمانه چطور شده شاید اون زنه اصلا مادرش نیست شاید همش جهت سو استفاده گریه شاید قبلا ازدواج ناموفق داشته اینارو حتما تحقیق کنید اعتیاد اینا نداشته باشه واقعا کارش درست باشه

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
یه چیزی بپرسم.... چطوری بهش اعتماد کردی؟من حتی تو دانشگاه به پسرا هم اعتماد ندارم به پسرای فامیلم ...

واه 😕😕تو دیگه خیلی بی اعتمادی.تا اتو ندی دست پسر ندی شر نمیشه .مثه قدیم هم نیست که به زور تعرص و تجاوز کنن.پس دیگه بی اعتنادی نداره البته این به معنی اعتماد به همه نیست خب  ادم شعل تحصیلات سبک رفتارارا ببینه میفهمه کی خوبه کی تطاهر به خوبی میکنه

رفتاراش به عنوان یه پسر قابل شک نیست ماشا...پسرا ایقد تو همه چی سر کردن دختر رو نببینن به حد کافی تصوراتت دارن که بختن جنسی حرف بزننت ولی این رفتار واسه کسی که میخاد ازدواج کنه مسخره هست حتی اون گرم گرمشم نمیاد وجه خودش خراب کنه.اصلا کی میدونه اون زنه مامانشه خخخخ من حقیقا یه پسر بهم بگه دوست بشه اصلا پیشنهاد رابطه بده واسم خیلی صداقتش ارزشمند تره تا بخام برم سایت همسریابی.چون اونجا میدونن هدف دختر صد درصد ازدواج اسکلش میکنن