2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرشته رو همه میگن بعد ..فلج میشی و ...میگن عوارض خیلی داره .چطور شما میگی 

خداروشکر الان ۷ماه گذشته از مصرفم فلجم نشدم 

۷۰کیلو هم شدم خیلی راضیم 

شما اگ فک میکنی فلج میشی نخور من فقط از راهی ک نتیجه گرفتم گفتم 

اشتهامم بیش از حد شده با با قد ۱۸۵باید ۸۰کیلو باشی ۵۰فاجعس

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
[QUOTE=85274976]من تو این پودر تخصص دارم چون هم خودم خوردم و هم به خیلیا معرفیش کردم. هر سوالی داشتی ...

من با پودر جین سینگ قرمز حکیم تهرانی که خودم موادشو گرفتم و قاطی کردم وزنم اضافه شد. آماده شو اصلا نگیر ولی موادشو بگیر درست کن لخور من به هر کی معرفی کردم وزنش زیاد شده

مینـــا صدام کنین
بله عزیزم بعد دو ماه دیگه قطع کنه من نه فقط تو همون دوره یک و نیم تا دو ماهه استفاده کردم الان بعد ...

سلام ببهشید دقیقا چیو مصرف کردین؟؟؟میشه عکسشو بفرستین.برم عطاری جی بگم؟؟

من خوردم و چاق شدم ۵ ۶ سال پیش و چاقیشم موندگاره واقعا عالیه به خیلیام معرفی کردم و خوردن و اکثرشون ...

عزیزم میشه مراحل ساختشو بگی خواهش میکنم 🙏❤

گفت: میشه نری 😪پرسیدم چرا ؟ گفت اخه برنج خیسوندم 😐
من تو این پودر تخصص دارم چون هم خودم خوردم و هم به خیلیا معرفیش کردم. هر سوالی داشتی بپرس من خوشحال ...

عزیزم در مورد این پودر ازت سوال دارم لطفا درخواست میدم قبول کن واجبه ممنون میشم ازت 🌹

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
من خوردم و چاق شدم ۵ ۶ سال پیش و چاقیشم موندگاره واقعا عالیه به خیلیام معرفی کردم و خوردن و اکثرشون ...

سلام عزیزم.میشخ بهم‌بگی چطوری میشه خودمون درست کنیم؟چیارو بخرم و قاطی کنم باهم؟و از هر کدوم‌چقدر بخرم