همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
البته اونجا نوشته باید فرنی بشه که من چون تنبلم پودرشو میریختم تو شیر یا ابمیوه و اگر اینارو نداشتیم تو آب قاطی میکردم میخوردم من روزی ۳ بار و هر بار ۲ قاشق قاطی میکردم و میخوردمش
منم پودرشو میخورم ولی روزی دوبار هربار یه قاشق مربا خوری....اینقدر که من میخورم کمه؟؟؟؟ تو یه قوطی ...
روزی دو بار میخوری تعداد قاشق هارو تو هر سری زیاد کن ۲ یا ۳ تا قاشق بکن تا زودی چاق شی سوخت و سوز بدن ماها زیاده برا همین باید زیاد بخوریم. من یه کیسه بزرگ قاطی کرده بودم کاملش فک کنم ۵ تا ۶ کیلو بود کلا که این ۵ ۶ کیلو رو در عرض یک و نیم الی دو ماه تموم کردم و تو همون دو ماه هم چاق شدم. بهتره وقتی داری این پودر رو مصرف میکنی ورزش کنی که شکم و پهلو نیاری و همه قسمتهای بدنت چاق شه و باشگاه بری بهتره. من دستور این پودر رو دادم به یه عطاریه، عطاری درست میکنه میده به باشگاهها انقدر که عالیه و ازش نتیجه دیدن بجای پروتئین ازش استفاده میکنن تو باشگاهها