2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری مصرفش کردی؟؟؟

تو سایت حکیم تهرانی همه چیشو توصیح داده عزیزم

البته اونجا نوشته باید فرنی بشه که من چون تنبلم پودرشو میریختم تو شیر یا ابمیوه و اگر اینارو نداشتیم تو آب قاطی میکردم میخوردم من روزی ۳ بار و هر بار ۲ قاشق قاطی میکردم و میخوردمش

مینـــا صدام کنین
تو سایت حکیم تهرانی همه چیشو توصیح داده عزیزم البته اونجا نوشته باید فرنی بشه که من چون تنبلم پودرش ...

منم پودرشو میخورم ولی روزی دوبار هربار یه قاشق مربا خوری....اینقدر که من میخورم کمه؟؟؟؟

تو یه قوطی پودرو چه مدت تموم کردی‌؟؟؟ببخشیداااا خیلی سوال میکنم😀

تو سایت حکیم تهرانی همه چیشو توصیح داده عزیزم البته اونجا نوشته باید فرنی بشه که من چون تنبلم پودرش ...

یه سوال دیگه اینکه ما ارثی شکممون و باسنمون چاق میشه و ماخیچه پاهام و بازوم خیلی لاغره دلم میخواد بیشتر این قسمتای بدنم چاق شه چیکارکنم؟؟😢

منم پودرشو میخورم ولی روزی دوبار هربار یه قاشق مربا خوری....اینقدر که من میخورم کمه؟؟؟؟ تو یه قوطی ...

روزی دو بار میخوری تعداد قاشق هارو تو هر سری زیاد کن ۲ یا ۳ تا قاشق بکن تا زودی چاق شی سوخت و سوز بدن ماها زیاده برا همین باید زیاد بخوریم. من یه کیسه بزرگ قاطی کرده بودم کاملش فک کنم ۵ تا ۶ کیلو بود کلا که این ۵ ۶ کیلو رو در عرض یک و نیم الی دو ماه تموم کردم و تو همون دو ماه هم چاق شدم. بهتره وقتی داری این پودر رو مصرف میکنی ورزش کنی که شکم و پهلو نیاری و همه قسمتهای بدنت چاق شه و باشگاه بری بهتره. من دستور این پودر رو دادم به یه عطاریه، عطاری درست میکنه میده به باشگاهها انقدر که عالیه و ازش نتیجه دیدن بجای پروتئین ازش استفاده میکنن تو باشگاهها

مینـــا صدام کنین
منم پودرشو میخورم ولی روزی دوبار هربار یه قاشق مربا خوری....اینقدر که من میخورم کمه؟؟؟؟ تو یه قوطی ...

من تو این پودر تخصص دارم چون هم خودم خوردم و هم به خیلیا معرفیش کردم. هر سوالی داشتی بپرس من خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم عزیزم

مینـــا صدام کنین
روزی دو بار میخوری تعداد قاشق هارو تو هر سری زیاد کن ۲ یا ۳ تا قاشق بکن تا زودی چاق شی سوخت و سوز بد ...

خیلییی ممنون عزیزم ولی من پودر امادشو از عطاری گرفتم فک کنم کلا ۵۰گرمه😅همین یکمو گرفتم ۵۵تومن

خیلییی ممنون عزیزم ولی من پودر امادشو از عطاری گرفتم فک کنم کلا ۵۰گرمه😅همین یکمو گرفتم ۵۵تومن

کاش خودت مواد رو میگرفتی و درست میکردی اماده هاش معلوم نیس توش چیا هستن اگه آماده ست حتما حتما باهاش زیاد اب بخور و ورزش هم بکن 

مینـــا صدام کنین
کاش خودت مواد رو میگرفتی و درست میکردی اماده هاش معلوم نیس توش چیا هستن اگه آماده ست حتما حتما باهاش ...

اره ای کاش😞😞ولی خب من تو نت سرچ کردم همه راضی بودن😀باشه عزیزم مرسییییی بابت راهنمایییی زیادددددود😉😉😉😍😍😍

من تو این پودر تخصص دارم چون هم خودم خوردم و هم به خیلیا معرفیش کردم. هر سوالی داشتی بپرس من خوشحال ...

تازه این پستو دیدم😅😅😅

ببخشید من یه هفتس دارم اینو میخورم کلیه هام درد میکنه چیکارکنم😔😔