2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم واسه من دست ساز بود. یعنی خودم موادشو خریدم و درست کردم نه روی اشتهام تاثیری نداشت

خب موادش چی بود میشه توضیح بدی ب منم خیلی دوست دارم چاق شم گ..چن وقت استفاده کردی؟؟؟

خب موادش چی بود میشه توضیح بدی ب منم خیلی دوست دارم چاق شم گ..چن وقت استفاده کردی؟؟؟

سلام 

پودر مالت جو 100 گرم

آرد نخودچی 100 گرم

نشاسته ذرت 2 کیلوگرم

پودر کاکائو 200 گرم

پودر جوانه گندم 100 گرم

پودر جوانه جو 100 گرم

مغز فندق 50 گرم

مغز بادام درختی 100 گرم

مغز پسته 50 گرم

مغز بادام زمینی 50 گرم

مغز بادام هندی 100 گرم

انجیر خشک شده 100 گرم

کنجد 50 گرم

جین سینگ قرمز 50 گرم

نبات 2 کیلوگرم

اینا موادیه که برای چاق شدنه. همون پودری که میگفتم.‌اینارو بگیر بده عطاری برات آسیاب کنه یا اگه خودتون تو خونه دستگاه داشته باشین پودر کنهین بریز تو یه قابلمه بزرگ قشنگ و یکدست هم بزن بذار تو یخچال و هر روز سه بار و هر بار ۲ قاشق سر پُر ازش استفاده کن من بهش شیر خشک هم اضافه میکردم هر بار موقع مصرف. هر بار بریز توی شیر یا آبمیوه من گاهی چیزی تو خونه نبود با آب هم قاطی میکردمش بعد با قاشق هم بزن و بخور ولی سعی کن مداومت کنی توی مصرفش و فاصله بوجود نیاد. یه بار بعد از صبحانه یه بار بعد از نهار و یه بارم بعد از شام بخور. برای اینکه باهاش جوش نزنی از عرق شاه تره عرق کاسنی عرق کیالک یا هر سه یا دو تاشو بگیر هر روز نصف فنجان بخور. خواستی اینو استفاده کنی روزانه دراز نشست برو. اوایل ۲۰ تا کافیه آخرا ۵۰ تا ۱۰۰ تا یا بیشتر بستگی به توانت داره باشگاه بری ببشتر اثر میکنه

مینـــا صدام کنین
من خوردم و چاق شدم ۵ ۶ سال پیش و چاقیشم موندگاره واقعا عالیه به خیلیام معرفی کردم و خوردن و اکثرشون ...

سلام عزیزم 

منم لاغر هستم دیروز این پودر رو خریدم 

به هیچ روشی چاق نشدم اینم میخوام امتحان کنم 

شروع کنم پس بخورم ؟؟!

صددرصد موندگاره چاقیش 

سلام عزیزم  منم لاغر هستم دیروز این پودر رو خریدم  به هیچ روشی چاق نشدم اینم میخوام امتح ...

بله عزیزم به شرطی که بدون وقفه بخوری من الا ۶ ۷ ساله استفاده ش کردم و وزنم همچنان ثابت مونده

مینـــا صدام کنین
بله عزیزم به شرطی که بدون وقفه بخوری من الا ۶ ۷ ساله استفاده ش کردم و وزنم همچنان ثابت مونده

منظورتون از بی وقفه چیه ؟!

میگن به کبد آسیب میزنه و در این شکی نیست 

من میگم وقتی به وزن دلخواهم رسیدم کمش کنم و غذاخوردنم رو بیشتر 

منظورتون از بی وقفه چیه ؟! میگن به کبد آسیب میزنه و در این شکی نیست  من میگم وقتی به وزن دلخو ...

یعنی ۲ ماه مداوم بخور هرررر روز یه روزم یادت نره من این کارو کردم طوریمم نشد وزنم اضافه شد و ثابت موند از اونموقع فقط ۲ و نیم کیلو وزنم بیشتر شده

مینـــا صدام کنین
یعنی ۲ ماه مداوم بخور هرررر روز یه روزم یادت نره من این کارو کردم طوریمم نشد وزنم اضافه شد و ثابت مو ...

سلام عزیزم من میخام بگیرم واسه شوهرم 

یه سوال دوماه ک هر روز خورد بعدش پودر و قطع کنه؟ الان خودت بعد چن سال پودر و هنوز میخوری؟؟ 

😔سهم من ازتو فقط خاطره هايت شد  
سلام عزیزم من میخام بگیرم واسه شوهرم  یه سوال دوماه ک هر روز خورد بعدش پودر و قطع کنه؟ الان خو ...

بله عزیزم بعد دو ماه دیگه قطع کنه

من نه فقط تو همون دوره یک و نیم تا دو ماهه استفاده کردم الان بعد از ۵ ۶ سال هنوز وزنم تغییری نکرده و ثابت مونده

مینـــا صدام کنین
من خوردم و چاق شدم ۵ ۶ سال پیش و چاقیشم موندگاره واقعا عالیه به خیلیام معرفی کردم و خوردن و اکثرشون ...

عوارض نداش

خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔                      داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم  متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏