2777
2789
تازه این پستو دیدم😅😅😅 ببخشید من یه هفتس دارم اینو میخورم کلیه هام درد میکنه چیکارکنم😔😔

همونطور که دیروز گفتم باهاش زیاد آب بخور چون‌حاضریه ممکنه برات مشکلات به وجود بیاره خودت نمیدونی داخلش چی هست ای کاش خودت درست میکردی مطمین تر بود

مینـــا صدام کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورم‌ابن نبود منظورم اینه طی دوره ای که داری این چودر رو استفاده میکنی هر روز حداقل ۸ لیوان اب بخ ...

سلام مینا جون خوبی

موادش چی بوده که گرفتی و قاطی کردی از کجا تهیه کردی

من پودرشو خریدم 

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
سلام مینا جون خوبی موادش چی بوده که گرفتی و قاطی کردی از کجا تهیه کردی من پودرشو خریدم 

سلام

پودر مالت جو 100 گرم

آرد نخودچی 100 گرم

نشاسته ذرت 2 کیلوگرم

پودر کاکائو 200 گرم

پودر جوانه گندم 100 گرم

پودر جوانه جو 100 گرم

مغز فندق 50 گرم

مغز بادام درختی 100 گرم

مغز پسته 50 گرم

مغز بادام زمینی 50 گرم

مغز بادام هندی 100 گرم

انجیر خشک شده 100 گرم

کنجد 50 گرم

جین سینگ قرمز 50 گرم

نبات 2 کیلوگرم

اینارو بگیرین بدین عطاری براتون آسیاب کنه یا اگه خودتون تو خونه دستگاه داشته باشین پودر کنین بریزین تو یه قابلمه بزرگ قشنگ و یکدست هم بزنین بذارین تو یخچال و هر روز سه بار و هر بار ۲ قاشق سر پُر ازش استفاده کنین من بهش شیر خشک هم اضافه میکردم هر بار موقع مصرف. هر بار بریزین توی شیر یا آبمیوه من گاهی چیزی تو خونه نبود با آب هم قاطی میکردمش بعد با قاشق هم بزنین و بخورین ولی سعی کنین مداومت کنین توی مصرفش و فاصله بوجود نیاد. یه بار بعد از صبحانه یه بار بعد از نهار و یه بارم بعد از شام بخورین. برای اینکه این مواد گرمیجاته و ممکنه باهاش جوش بزنین برای همین بهتره از عرق شاه تره عرق کاسنی عرق کیالک یا هر سه یا دو تاشو بگیرین و هر روز نصف فنجان بخورین. خواستین اینو استفاده کنین روزانه دراز نشست برین. اوایل ۲۰ تا کافیه آخرا ۵۰ تا ۱۰۰ تا یا بیشتر بستگی به توانتون داره باشگاه برین بیشتر اثر میکنه

مینـــا صدام کنین
سلام پودر مالت جو 100 گرم آرد نخودچی 100 گرم نشاسته ذرت 2 کیلوگرم پودر کاکائو 200 گرم پودر جوان ...

مدسی عزیزم

سلام گلم. چه خبر از پودرت ؟ نتیجه گرفتی؟

سلام عزیزم اره تو نصف ماه سه کیلو چاق شدم خیلی خوبه اتهارو به شدت افزایش میده فقط یه خورده شکم درد داشتم

صورتم کامل پرشده فقط الان دلم میخواد یکم ماهیچه پاهام پرشه چون تو این زمینه زیاد استعداد ندارم😔

سلام عزیزم اره تو نصف ماه سه کیلو چاق شدم خیلی خوبه اتهارو به شدت افزایش میده فقط یه خورده شکم درد د ...

منم پاهام و صورتم لاغر. حسرت یه دامن کوتاه مونده ب دلم

سلام عزیزم اره تو نصف ماه سه کیلو چاق شدم خیلی خوبه اتهارو به شدت افزایش میده فقط یه خورده شکم درد د ...

فقط خییییلی خواب اوره

من صورتم سریع پور میشه رانمم خوب شده الان فقط مچ پاهام دوست دارم پرشه که شلوار تنگ بهم بیاد😀

ان شاءالله اونم تپل میشه