2777
2789
عنوان

طرز تهیه پودر جینسینگ قرمز دست ساز برای چاق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 16468 بازدید | 27 پست
ان شاءالله عزیزم 🌹

عزیزم من درست کردم ولی جنسینگ قرمز نبود و پودرشو خریدم،،ولی وقتی میخوردم قفسه سینم انگار میگرفت و درد میکرد،،خوابمم میگرفت...بنظرت اینا یعنی باید قطعش کرد یا ادامه بدم؟

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من درست کردم ولی جنسینگ قرمز نبود و پودرشو خریدم،،ولی وقتی میخوردم قفسه سینم انگار میگرفت و در ...

پودرش چند گرم بود؟ مقدارشو کمتر کن ببین بازم همونطوری میشی؟ 

مینـــا صدام کنین
دوستان من توی چند تا تاپیک گفتم که پودر جینسینگ استفاده کردم و چاق شدم. الان هر از گاهی کاربران سایت ...

سلام عزیزم من همه موادی که گفتیو تهیه کردم فقط عطاری بجای جنسینگ خام به من یه بسته داده که روش نوشته چای جنسینگ قرمز پودر شده هم هست انگار.الان اینو میتونم استفاده کنم یا باید گیاه خامشو تهیه کنم؟

سلام عزیزم من همه موادی که گفتیو تهیه کردم فقط عطاری بجای جنسینگ خام به من یه بسته داده که روش نوشته ...

عزیزم من‌چایش رو ندیدم نمیدونم چجوریه خود ریشه رو تهیه کنی بهتره با موادت پودرش کن و استفاده کن چاییش شاید یه سری چیزا دیگه قاطی داشته باشه البته میگم شاید من در کل ندیدم چاییشو

مینـــا صدام کنین
نه عزیزم نمیدونم کالری هر قاشقش چقدره  آماده هاش خشکیت و یبوست میارن بعد گوشت اضافه میاری و خو ...

سلام استاتر جون 

این پودری که گفتی برا بی حوصلگی هم خوبه؟

من هم بی حوصله ام هم لاغر و هم میل جنسیم به شدت پایینه. ممنون میشم جوابمو بدین🌹

من۱۵۸ ۴۲شایدم کمترباشم شیردهم امادش هست حدودی چقدرمیشه هزینه اش

واسه من تاثیر چندانی نداشت 

ولی از یه عطاری یه معجون گیاهی با یه سری کپسول سفارش دادم کارش حرف نداشت من با یک دوره مصرف برای همیشه به آرزوم  رسیدم  دیگه لاغر نشدم 

محصولاتشون حرف نداره ارسالم دارن میتونید برید رضایت مشتریا و ارسالیها شون رو ببنید

۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲ 

ایدی اینستا گرام
https://instagram.com/kerem.poost?igshid=MzNlNGNkZWQ4Mg==

پودرش چند گرم بود؟ مقدارشو کمتر کن ببین بازم همونطوری میشی؟ 

من گرفتم درست کردم با آبمیوه میخورم همون پودر جنسیک دست ساز ک دستور شو دادین پودر کاکائو هم داره ولی اصلا مزه ش خوب نی میخورم جونم در میاد عوق میزنم چکیارکنم کوومک