2777
2789

سلام خانم ها حالتون خوبه؟

من مجردم۲۲سالمه قدم ۱۵۸ هست و وزنم۴۴ دوسدارم صورت تپلی داشته باشم خیلی ها گین آپ و جنستیگ رو معرفی کردن اما میگن گین آپ برگشت داره .

آیا جنستیگ بعدها برای بارداری مشکلی ایجاد نمیکنه؟ یعنی نابارور نیست؟؟؟

و اینکه عوارضی داره؟

یعنی استفاده کنم ؟؟

ممنون میشم بمن هم کمک کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو سایت حکیم تهرانی همه چیشو توصیح داده عزیزم البته اونجا نوشته باید فرنی بشه که من چون تنبلم پودرش ...

سلام عزیزم ترکیباتش رو‌میشه بگین من تهیه کنم؟چجوری باید درست کنم؟چون من ۵ بسته خوردم ولی اگه بتونم خودم درست کنم خیالم راحت تره

سلام عزیزم ترکیباتش رو‌میشه بگین من تهیه کنم؟چجوری باید درست کنم؟چون من ۵ بسته خوردم ولی اگه بتونم خ ...

5بسته ای که خوردی تاثیر داشت گلم؟ 

نمیدونم چطور سرِپام که هردفعه با وزنه وایستادم لب آب"*
سلام عزیزم  منم لاغر هستم دیروز این پودر رو خریدم  به هیچ روشی چاق نشدم اینم میخوام امتح ...

سلام دوست عزیز  وقت شما بخیر .  از پودرجینسیگ راضی بودی ؟؟؟ منم میخاستم بگیرم

من خوردم و چاق شدم ۵ ۶ سال پیش و چاقیشم موندگاره واقعا عالیه به خیلیام معرفی کردم و خوردن و اکثرشون ...

سلام عزیزم گفتی درستش کردی اره؟جنسینگ قرمز یا سفید کدومو بابقیه موادش زدی؟

عزيزم پودرشو از كجا خريدي؟؟

عزیزم برو از سایت نابیز سفارش بده ، اصله و قیمتشم مناسب ، من سفارش دادم و قوطی دوم هم سفارش دادم ده کیلو چاق شدم ، هرکسی میبینه میگه چی خوردی 😂🤌🏻

«قُلْ یا عِبادِیَ الَّذینَ أَسْرَفُوا عَلی أَنْفُسِهِمْ لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللهِ إِنَّ اللهَ یَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمیعاً، إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحیم»     آرامش روح ❤️
سلام پودر مالت جو 100 گرم آرد نخودچی 100 گرم نشاسته ذرت 2 کیلوگرم پودر کاکائو 200 گرم پودر جوان ...

سلام گلم میدونم تاپیک مال چهارسال پیشه 😮‍💨😂ولی اگر پیامو دیدی جواب بده، من اصلا و ب هیچ عنوان نمیخام چاق شم، بخاطر بی‌خوابی، استرس، بی انرژی بودنم گفتن یک قاشق چایخوری پودر ریشه جنسینگ قرمز رو با عسل و آب‌جوش مخلوط کنم ناشتا بخورم روزی یکبار ب نظرت بارم چاق میکنه؟ 

کلام تو عصای معجزه گر توست 💪
من تو این پودر تخصص دارم چون هم خودم خوردم و هم به خیلیا معرفیش کردم. هر سوالی داشتی بپرس من خوشحال ...

🥺وای ترو خدا دستور شو میدی از این بد هیکلی و بی اشتهایی خسته شدیم بخام بهت بگم من از دیروز تا الان کلا 2 وعده غذا خوردم 💔

روزی دو بار میخوری تعداد قاشق هارو تو هر سری زیاد کن ۲ یا ۳ تا قاشق بکن تا زودی چاق شی سوخت و سوز بد ...

من بعد کلی گشتن دستوری  ک دادی پیدا کردم عشقممم ولی اون 3 تا نوع عرقی ک گفتی برا اینکه جوشش نزنیم مو 3 تا شو هم زمان باهم بخوریم (عرق کاسنی عرق شاه تره عرق کیالک)