2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟

292 بازدید | 49 پست

سلام منکه توراه شمالیم

شما چرا

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرم رو بردیم بیمارستان فشارش۲۰ بود الان اومده ۱۵ توخاب هی میپره ..گلاب ب روت بالا میاره ...و همش وصیت میکنه نخابیدم گذاشتم هوا روشن شه بخابم البته الان خابه مادرم .‌اگ پستمو دیدین برای سلامتیش دعا کیند مرسی..مام شمالیم شمال به همه خوش بگذره

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
منم ذهن و قلبم درگیره

چرا😢

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
مادرم رو بردیم بیمارستان فشارش۲۰ بود الان اومده ۱۵ توخاب هی میپره ..گلاب ب روت بالا میاره ...و همش و ...

اخی عزیزم،خیلی ناراحت شدم،خدا همه پدرومادرارو حفظ کنه‌،ان شاءلله بادستان پراز مهر خدا،حالشون خوب شه

فدات

اخی عزیزم،خیلی ناراحت شدم،خدا همه پدرومادرارو حفظ کنه‌،ان شاءلله بادستان پراز مهر خدا،حالشون خوب شه ...

انشالله

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
خواب بد دیدم😔بیدارشدم دارم گریه میکنم

منم تجربشو دارم،ادم حالش بد میشه

معدم درد میکنه😞

الهی خوب شی💜

چرا😢

مخالفت خانواده ها برا ازدواج+سکوت دوهفته ای عشقم ک هنوزم تو خودشه ی کلمه هم حرف نمیزنه بام

گفته بود مبخواد تنها باشه ب وقتش خودش میاد 

تمام اینا بعد ی روز فوق العاده رمانتیک ک هردومون از خوشحالی و ذوق تو ابرا بودیم افتاد و همه چیز جهنم شد برامون

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒