2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 49 پست
من چون دیروز تا ۱۲ خواب بودم بعدم ۶عصر خوابیدم تا ۹ شب😃 خوابم نمیومد ولی کم کم دارهخوابم میگیره

من اصلا نخابیددددم

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مخالفت خانواده ها برا ازدواج+سکوت دوهفته ای عشقم ک هنوزم تو خودشه ی کلمه هم حرف نمیزنه بام گفته بود ...

وای عزیزم،درکت میکنم،منو عشقمم این روزا رو کشیدیم بخاطر یسری از مشکلات

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
منم تجربشو دارم،ادم حالش بد میشه

اوهوم خیلی بد بود.از وقتی که بیدارشدم همش ناراحتم که چرا یه دوستی ندارم که یه وقت حرفایی که نمیتونم با شوهرم درمیون بذارمو به اون بگمو یکم دردودل کنم.دیگه اومدم نی نی سایت تاپیکه شمارو دیدم

+ پیج پسرمه عکسای قشنگ و مطالب خوبی داره ممنون میشم فالو کنید💖@mani_roshandel💖
پسرم از خواب بیدارم کرد شیر خورد خوابید منم خوابم پرید    

ای جان،بوسش کن😍

من الان تازه بیدار شدم

چرا

وای عزیزم،درکت نیکنم،منو عشقمم این روزا رو کشیدیم بخاطر یسری از مشکلات

هر روز ک میگذره ب اندازه ی سال پیر میشم

هی با خودم میگم دیگه امروز میاد بام حرف میزنه ولی هرروز ناامید تر از قبل

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
مادرم رو بردیم بیمارستان فشارش۲۰ بود الان اومده ۱۵ توخاب هی میپره ..گلاب ب روت بالا میاره ...و همش و ...

اخی الهی ک حالشون زودتر خوب بشه . ناراحت شدم ..خوب میشه نگران نباش . بهش استرس وارد نکنین . 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

بچه ها به نظرتون چه کار هنری درآمد داره 

چی درست کنم بفروشم؟؟

البته شوهرم بیشتر تو فکره،میگه با چوب یه چیزایی درست کنیم بفروشیم اخه حقوق دیگه جوابگو نیست باید بزنیم تو کار دوم😐😐

اوهوم خیلی بد بود.از وقتی که بیدارشدم همش ناراحتم که چرا یه دوستی ندارم که یه وقت حرفایی که نمیتونم ...

عزیزم،پاشو صدقه رد کن،سعی کن بهش فکر نکنی

من چون دیروز تا ۱۲ خواب بودم بعدم ۶عصر خوابیدم تا ۹ شب😃 خوابم نمیومد ولی کم کم دارهخوابم میگیره

دقیقا مثل من عصر خوابیدم حالا خوابم نمیاد صبرم کردم یکبارگی نماز بخونم بعد بخوابم شا رژ گوشیم الحمدلله 4 درصد شده باید برم دیگه  

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
اخی الهی ک حالشون زودتر خوب بشه . ناراحت شدم ..خوب میشه نگران نباش . بهش استرس وارد نکنین . 

خیلی نگرانشم ..ممنونم

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
من که تازه از خواب پریدم از دوروز پیش میخواستم ثبت نام کنم نمیشد الن خداروشکر ثبت شدم

تو کاربر قدیمی هستی،مطمعنم

من وقتی عضو شدم تا یک هفته بلد نبودم چی به چیه و چطور تاپیک بزنم