دخترگلگلی مدیر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 9409 عنوان چرا بیدارین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 49 پست سلام منکه توراه شمالیمشما چرا 🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤ ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤ 1398/01/03 | 05:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترگلگلی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 9409 هر روز ک میگذره ب اندازه ی سال پیر میشم هی با خودم میگم دیگه امروز میاد بام حرف میزنه ولی هرروز ناا ... اوهوم درکت میکنم،سخته،ان شاءلله مشکلتون حل شه عزیزم،به امیدخدا به این زودیا به خاست خدا و به رضایت خانواده هاتون بهم برسین💜 🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤ ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
دخترگلگلی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 9409 من که تازه از خواب پریدم از دوروز پیش میخواستم ثبت نام کنم نمیشد الن خداروشکر ثبت شدم خوش اومدین 🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤ ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
آناهید_۲۱ عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 6759 اوهوم درکت میکنم،سخته،ان شاءلله مشکلتون حل شه عزیزم،به امیدخدا به این زودیا به خاست هدا و به رضایت ... خیلی ممنون🌹🌹🌹😙شما دعایی بلد نیستید بهم بگید بخونم بلکه افاقه ای کرد؟ سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
mahaakk18 عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 1190 باید برم دنبال یه مسافردارم میمیرم از خواب تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....
دخترگلگلی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 9409 بچه ها به نظرتون چه کار هنری درآمد داره چی درست کنم بفروشم؟؟ البته شوهرم بیشتر تو فکره،میگه ... کارای هنری همیشه درامد داره 🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤ ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
wxarsh عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 29 تو کاربر قدیمی هستی،مطمعنم من وقتی عضو شدم تا یک هفته بلد نبودم چی به چیه و چطور تاپیک بزنم بلع چون من تاپیک زدن از بانوی خشم همون الیکا یاد گرفتم ولی هرچی عکس میزارم قبول نمیکنه
رستا** عضویت: 1396/03/26 تعداد پست: 6940 کارای هنری همیشه درامد داره با چوب چی خوبه؟؟شوهرم وسایل چوب بری خریده
دخترگلگلی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 9409 خیلی ممنون🌹🌹🌹😙 شما دعایی بلد نیستید بهم بگید بخونم بلکه افاقه ای کرد؟ دعا که حقیقتش الان چیزی در این مورد یادم نمیادچرا خانواده مخالفت میکنن؟اگ دوسداری بگو 🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤ ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
دخترگلگلی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 9409 از دستشویی 😁 😐😐😐 🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤ ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
دخترگلگلی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 9409 با چوب چی خوبه؟؟شوهرم وسایل چوب بری خریده با چوب وسایل دکوری درست میکننبسلامتیی عزیزم 🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤ ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
Maryana3517 عضویت: 1395/06/15 تعداد پست: 25113 تو راهیم میریم ترکیه جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
دخترگلگلی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 9409 تو راهیم میریم ترکیه بسلامتیخوش بگذزه 🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤ ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
آناهید_۲۱ عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 6759 دعا که حقیقتش الان چیزی در این مورد یادم نمیاد چرا خانواده مخالفت میکنن؟اگ دوسداری بگو باباش راضیه ولی مامانش میگه من عروس غریبه نمیخوام هرچقدرم خوب باشه نمیخوام!😒باید خودم انتخاب کنم برات!خانواده منم فقط مامانم راضیه و بابامم هنوز بش نگفتیم اما همش میگه من دختر ب غریبه نمیدم!😟 سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒