2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 49 پست
مخالفت خانواده ها برا ازدواج+سکوت دوهفته ای عشقم ک هنوزم تو خودشه ی کلمه هم حرف نمیزنه بام گفته بود ...

ببین چه دلیلی داره که مخالفت میکنن! الان فرصت خوبیه یکم منطقی فک کنی خانواده ها که بی دلیل نمیگن نه

باباش راضیه ولی مامانش میگه من عروس غریبه نمیخوام  هرچقدرم خوب باشه نمیخوام!😒باید خودم انتخاب ...

چقد خنده دار!!!! ینی چی غریبه ! مگه آدم با فامیلش قراره وصلت کنه!!! اون پسرم اگه جوربزه داشته باشه میره میگه من اینو انتخاب کردم مگه مادرش میخواد باشما زندگی کنه که خودش انتخاب کنه!!!! واقعا آدم چه حرفا میشنوه

ما که ۴ سال باهم بودیم یه روز رفتیم خونواده هارو آشنا کردیم همه ام خوب و خوش بودن و فقط به به و چه چه بود

البته یه مسئله ای که هست سنتونه! من ۲۸ سالم بود و شوهرم ۲۹ سال دیگه همه چیزمونم از خونواده مستقل بود

کسی براموت تصمیم گیری نمیکرد دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین چه دلیلی داره که مخالفت میکنن! الان فرصت خوبیه یکم منطقی فک کنی خانواده ها که بی دلیل نمیگن نه

عزیزم هم من و هم اون هیچ مشکلی نداریم ک بخاطرش بخوان مخالفت کنن.هردوتامون از خانواده های سالم و اصل و نسب داریم!همه چیزمونم در یک حده!

من ۲۲ سالمه و اون ۲۸!مادرش زیر بار نمیره ک پسرش غریبه بگیره!ازدواجای ما و اونا ۷۰ درصد مواقع فامیلی هستش!ب غریبه اعتماد نمیکنن!😟خانواده خودمم سخت ب غریبه اعتماد میکنن!مامانش میگه غریبه هزارتا مشکل داره و چیزی نمیگن و از این جور حرفا!😟پسرش بش میگه خب تحقیق میکنیم میگه کی میاد بد کسیو بگه؟؟؟؟!☹😒 تا میخواد باش حرف بزنه ی دعوا درست میکنه!

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
باباش راضیه ولی مامانش میگه من عروس غریبه نمیخوام  هرچقدرم خوب باشه نمیخوام!😒باید خودم انتخاب ...

عزیزم

ان شاءلله خیره

توکلت برخدا

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤