2777
2789
عنوان

عید دیدنی کجاها رفتین؟ و کجاها قراره برین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1355 بازدید | 80 پست
دیروز بدترین روزم بود عید دیدنی سر مزار پدرم  😢دیگه تنهای تنها شدم  بخاطر کوتاهی ه ...

آخی خدا رحمتشون کنه و روحشون شاد باشه     

شما مادرشوهری؟ چه خوب ک ی مادرشوهر اینجا عضوه

ممکنه درخواست دوستیمو قبول کنید؟

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 
وای چه خوب ... خوش بحالتون  کاش منم این همه فامیل داشتم ک میشد برم خونشون و بیام خونمون... ب ...

مرررررسی عشقم همچنین ب شما هم خوش بگذره 

تازه اینا بازدید اولیه هستا

بعد باز همشون برا ناهار یا شام میان 

بعد ما هم میریم😂😂😂😂

تازه چهار پنج روز آخر. هم میریم مسافرت دسته جمعی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون بهتر ک قهریم بخدا اصلا حوصله ندارم 3ساعت خوشگل کنم برم اونوقت دست خال برگردم لامصبا عیدیم نمید ...

😵

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
خونه ی مادر همسرم عموی بزرگم و دایی بابام که امسال عید اولشون هست. امروز هم ناهار مهمون دارم

ب سلامتی عزیزم 

خوش بگذره   

دیروز بدترین روزم بود عید دیدنی سر مزار پدرم  😢دیگه تنهای تنها شدم  بخاطر کوتاهی ه ...

ماکه جایی نمیریم قرارم نیست بریم باخانواده مادروپدرم یاشوهرمم رابطه نداریم.شماهم نیومدن نریدنه تنهاعیدکلادیگه باهاشون رفت وامدنکنیدچیزی که عوض داره گله نداره من اونایی که ختم پدرشوهرم اومده بودن به شوهرم گفتم فقط ختم اونابرواوناکه نیومدن نرو.

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
خونه پدر شوهرم . همسایمون. خونه بابام .. سه تا خواهرم و دایی شوهرم .. خونه عموی شوهرم و عموها و عمه ...

خونه همسایه هم میرین عید دیدنی؟ چه عالی   

ما اصلا همسایه ها رو نمیشناسیم   

گلم اینو محض شوخی گفتم چون خیلی نچسبن فامیل و پز و افاده این حوصلشونو ندارم

اهان

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
همون بهتر ک قهریم بخدا اصلا حوصله ندارم 3ساعت خوشگل کنم برم اونوقت دست خال برگردم لامصبا عیدیم نمید ...

برای عیدی میری عیددیدنی؟

الان خیلیا عیدی نمیدن 

اوضاع اقتصادی خرابه دخترم خرااااب  

فامیلای مامان و بابام هیچ کدوم خوب نیستن همشون یه سری آدم عقده ای و حسود و خونه خراب کن هستن که خدا ...

فامیلای بابام اینجورین همشون حتی عمه هام عموم که دیگه حرفشم نزن گوی سبقتو از همه دزدیده ، ولی اقوام مادری بدک نیستن داییی و خاله هام خوبن 

خدایا شکرت
عزیززم مادربزرگ من شمال زندگی میکنه من شمالیم پدرمادرمم اونجان وای دلم یذره شده

خوش بحالت عزیزم...

منم خیلی دلم میخواد برم شمال نصف فامیل الان شمالن  

ولی شوهرم کارشو نمیتونه بذاره و بره سفر

خدا بیامرزه  عزیزم  داداشت در چ حاله

ممنون 

دیروز براش ی جعبه شیرینی و میوه بردم غم دنیا تو دلم نشست 

در حیاطو باز کرد طبقه بالا که بابام زندگی میکرد قفل بود  دلم اتیش گرفت دیدم خودشم پایین زندگی میکنه 

تعارف نکرد کلا اخلاقش یجوریه 

خیلیم محبتی اما قلق خاص خودشو داره 

اونا رو دادم جلو در بهش با ی ۵۰ تراول گفتم اینم عیدیت بوسش کردم و برگشتم 😢پشت کوچه شون رسیدم زار زار تو ماشین گریه کردم 

چه تنها وبی کس شدیم انگار بمب افتاد تو خونمون بعد فوت پدر مادرم 

هر کارم کنم درست نمیشه 😢

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
مرررررسی عشقم همچنین ب شما هم خوش بگذره  تازه اینا بازدید اولیه هستا بعد باز همشون برا ناهار ...

ب سلامتی عزیزم انشاااله هر جا میری و با هر کسی ک هستین خیلی خیلی خوش بگذره به همه   

سلام وای با همه؟ چرا آخه؟ انشااله سرماخوردگیت خیلی زود خوب بشه عزیزم ما هم میخواستیم بریم سفر ولی ...

من عید کلا تو خونه تنهام از صبح تا شب، شوهرم کامل شیفته عید از 7 صبح میره تا 11 شب. با خانواده ش قهره خونه شون نرفتیم اونهاهم نمیان. فقط خونه بابا مامان خودم میریم اونم یک ساعت راهه فعلا مرخصی نداشته تا الان بریم.

خدایا سپاسگزارم