2777
2789
عنوان

بارداری

322 بازدید | 59 پست

سلام من سه روز از پریودم گذشته بی بی چک زدم منفی بود ... کلا منتفی هس یا امیدی هس چند روز دیگه بگذره ازمایش خون بدم به نظرتون؟؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نزدیکی هات کی بود و این ک سیکلت چند روزه ست؟؟

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نزدیکی هات کی بود و این ک سیکلت چند روزه ست؟؟

والا سیکل من 30روزه بوده ولی  سه ماه در اقدام هستم برابارداری داره عقب میوفته

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ازمایش بده من ۴ تا بیبی چک ( با فاصله ۲ روز به ۲ روز)زدم همه منفی حتی هاله هم نمینداخت خبری هم از پر ...

خدا کنه منم دوس دارم باردار باشم 

ازمایش بده من ۴ تا بیبی چک ( با فاصله ۲ روز به ۲ روز)زدم همه منفی حتی هاله هم نمینداخت خبری هم از پر ...

واقعا من الان ١١ روزه نشدم بیبی هم هی میزنم نشون نمیده ول کردم گفتم  نیستم دیگه چون نمیتونم برم ازمایش😔😔

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

برا من بر عکس شما بود...

هرچی بی بی زدم بعد چنددقیقه هاله انداخت آز دادم منفی شد

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

واقعا من الان ١١ روزه نشدم بیبی هم هی میزنم نشون نمیده ول کردم گفتم  نیستم دیگه چون نمیتونم برم ...

اومدم مسافرت نمیشه برم از بدم ولی علایم ندارم هیچیم نیس😔

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
والا سیکل من 30روزه بوده ولی  سه ماه در اقدام هستم برابارداری داره عقب میوفته

ب نظرم صبر کن تا دوروز دیگه دوباره بی بی بزار

الان آز نده

منم زود رفتم آز دادم منفی شد مطمئن رفتم کلی زعفرون دم کرده غلیظ خوردم رازیانه و مرزه.... خوردم ک پریود شم ولی باردار بودم

منم میخام برم مسافرت پس فردا ...دیگه نمیتونم ازمایش بدم ... دعا کنین برام بی بی اشتباه کرده باشه.. خیلی دوس دارم باردار باشم کادو  سالگرد ازدواجمون خبرش به همسرم بدم

اومدم مسافرت نمیشه برم از بدم ولی علایم ندارم هیچیم نیس😔

منم این سری ک باردار بودم تقریبا علائم نداشتم...

بیشتر دل درد و کمردرد پریودی میومد و ول میکرد عادی میشدم

منم این سری ک باردار بودم تقریبا علائم نداشتم... بیشتر دل درد و کمردرد پریودی میومد و ول میکرد عادی ...

ن من اونم ندارم سینه درد که تو همه پری هام بود اونم نیس 😔

ب نظرم صبر کن تا دوروز دیگه دوباره بی بی بزار الان آز نده منم زود رفتم آز دادم منفی شد مطمئن رفتم ...

پس صبر میکنم  دوباره بی بی میذارم. بی بی دقتش بالاس دیگه؟

منم این سری ک باردار بودم تقریبا علائم نداشتم... بیشتر دل درد و کمردرد پریودی میومد و ول میکرد عادی ...

من یه ذره تهوع دارم ولی معمولا نزدیک پریود تهوع مییرم اینبار شدید تر شده فقط

عزیزم اگه خدای نکرده باردار نشدی حتما برو پیش دکتر

ب حرف اینایی ک میگن تا شش. ماه و یکسال صبر کن گوش نده

من رفتم دکتر گفت چون عفونت داری باردار نمیشی

حالا هزاری هم صبر میکردم باردار نمیشدم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍