2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 59 پست
چی هس و چرا اینطوریه چون واقعا کلافه ام

من قبلا باا بود البته سردرد داشتم وعقب افتادن پریودازمایش نیروید و بارداری و پرولکتین دادم یلی بالا بود بت یه دوره قرص درس شد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من قبلا باا بود البته سردرد داشتم وعقب افتادن پریودازمایش نیروید و بارداری و پرولکتین دادم یلی بالا ...

تو نت سرچ کردم نوشته بود نازایی هم میاره

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
میشه بگید چرا سینه هاتون درد میکرد؟اخه منم دقیقا همینطورم

من تو دوران شیردهی بودم... اکثر اوقات نزدیک پریودم سینه هام ب شدت حساس میشد اذیت میشدم ب بچه شیر میدادم. وقتی پریود میشدم کم کم خوب میشد

این سری هم باردار بودم 

عزیزم گفتی شما پریود میشی شاید سینه دردت برای پریودیت باشه.. یا علائم تخمکگزاری

پریودات مثل همیشه ست؟؟

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

تو نت سرچ کردم نوشته بود نازایی هم میاره

البته میگن ولی من چند تا از فامیلامون بود جاری ام همبود دکتر گف جلوگیری نکن واینا ولی تو اولین؟اقدام بچه؟دار شدنزیاد ربطی نداره

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اها همون موقع دیدم منفیه انداختم دور

پس برو ببینش دوباره اگه تو سطله هنوز...

من اولین بی بی چکام تو سطل آشغال مثبت شد ک شک کردم! 

بعد هرروز ک میگذشت فاصله ی مثبت شدنش کمتر میشد!میشه بری ببینی خبر بدی؟؟

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

وای خدا کنه دعا کن امسال بهم یه نینی سالمو جیگر بهم بده خواهش میکنم دعام کن❤😔

عزیییز دام... خدا ب دلت نگاه کنه ان شالله

میشه هرچی شد خبرم کنی؟؟؟

پس برو ببینش دوباره اگه تو سطله هنوز... من اولین بی بی چکام تو سطل آشغال مثبت شد ک شک کردم!  ...

دیدم الان هنوز یک خط بود

عزیییز دام... خدا ب دلت نگاه کنه ان شالله میشه هرچی شد خبرم کنی؟؟؟

چشششششششم فقط بشم یعنی چی میشه ای خداا خودت میبینی دیگه🙏امیدم به خدا

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
دیدم الان هنوز یک خط بود

آها پس صبر کن عزیزم.  

منم یک روزگذشته میشه بی بی نشون بده

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
دیدم الان هنوز یک خط بود

مارک بی بیت چیه؟

مارک بی بیت چیه؟

والا ز داروخونه خریدم سه تومن پاکتش صورتیه... والا انتظارش سخته والا که تازه بیست و یک سالمه شوهرمم عجله نداره ولی خودم دوس دارم

والا ز داروخونه خریدم سه تومن پاکتش صورتیه... والا انتظارش سخته والا که تازه بیست و یک سالمه شوهرمم ...

فک کنم روژان باشه.. اون مال منو سخت مثبت میکرد

ولی مدیکور نشون میداد

ان شالله ک باردار باشی. صبر کن فقط