2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 59 پست
فک کنم روژان باشه.. اون مال منو سخت مثبت میکرد ولی مدیکور نشون میداد ان شالله ک باردار باشی. صبر ک ...

خب پس اگه مدیکور دقیقه که هیچی برم زعفرون غلیظ بخورم که پری بیادش بعد عید هم برم دکتر

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خب پس اگه مدیکور دقیقه که هیچی برم زعفرون غلیظ بخورم که پری بیادش بعد عید هم برم دکتر

نه نکن این کارو... اشتباهه

اگه باردار باشی چی؟؟ همه ک مثل هم نیستن ک... واسه بعضیا دیر نشون میده... شاید تخمک گذاریت مثل من آخر سیکلت بوده

اشتباه منو نکن

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه چند تا راه حل بگین برا بارداری تسریع کنه

ورزش و تغذیه ی خوب.

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

نه نکن این کارو... اشتباهه اگه باردار باشی چی؟؟ همه ک مثل هم نیستن ک... واسه بعضیا دیر نشون میده... ...

خب پس صب میکنم چند روز دیگه دوباره تست میکنم اخه سنم کمه تجربه ندارم چه خوبه شما ها هستین مرسی از راهنمایی همتون

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ورزش و تغذیه ی خوب.

میشه چندتا خوراکی مفید رو بگین

خب پس صب میکنم چند روز دیگه دوباره تست میکنم اخه سنم کمه تجربه ندارم چه خوبه شما ها هستین مرسی از را ...

آره این کارو بکن.

ممنونم عزیزم

فقط میشه ب منم خبر بدی؟؟ بیا تو تاپیکت خبر بده بهم

میکنم یه مدت 6ماه هس

پریودات منظم شده بود؟؟ هیچ وقت عقب ننداختی؟؟

آره این کارو بکن. ممنونم عزیزم فقط میشه ب منم خبر بدی؟؟ بیا تو تاپیکت خبر بده بهم

ارهههه حتما خبر میدم

میشه چندتا خوراکی مفید رو بگین

عزیزم منظورم از تغذیه ی خوب یعنی تغذیه سالم.

حله حوله نخور

شکر و نمک خیلییی کم

میوه زیاد بخوری

زیاده روی نکنی تو خوردن

من نزدیک ۴ماه بود ک ب رژیم و ورزش روی آوردم همش چیزای سالم میخوردم... وقتی ۸کیلو کم کردم باردار شدم

پریودات منظم شده بود؟؟ هیچ وقت عقب ننداختی؟؟

همیشه منظم بوده این سه ماهه که دارم اقدام میکنم همش عب میندازه دفعه اول که اقدامکردم 20روز عقب انداخت ماه قبل سر موقع دوباره عقب اجداخته

عزیزم منظورم از تغذیه ی خوب یعنی تغذیه سالم. حله حوله نخور شکر و نمک خیلییی کم میوه زیاد بخوری ز ...

اها ...خیلی ممنونم ازت

همیشه منظم بوده این سه ماهه که دارم اقدام میکنم همش عب میندازه دفعه اول که اقدامکردم 20روز عقب انداخ ...

آها

پس صبر کن...