لالیlal مدیر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 33956 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 59 پست سلام من سه روز از پریودم گذشته بی بی چک زدم منفی بود ... کلا منتفی هس یا امیدی هس چند روز دیگه بگذره ازمایش خون بدم به نظرتون؟؟؟ کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار 1398/01/01 | 00:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 33956 فک کنم روژان باشه.. اون مال منو سخت مثبت میکرد ولی مدیکور نشون میداد ان شالله ک باردار باشی. صبر ک ... خب پس اگه مدیکور دقیقه که هیچی برم زعفرون غلیظ بخورم که پری بیادش بعد عید هم برم دکتر کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
مامانی۱۲۳ عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 14649 خب پس اگه مدیکور دقیقه که هیچی برم زعفرون غلیظ بخورم که پری بیادش بعد عید هم برم دکتر نه نکن این کارو... اشتباههاگه باردار باشی چی؟؟ همه ک مثل هم نیستن ک... واسه بعضیا دیر نشون میده... شاید تخمک گذاریت مثل من آخر سیکلت بودهاشتباه منو نکن ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده. 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 33956 میشه چند تا راه حل بگین برا بارداری تسریع کنه کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
مامانی۱۲۳ عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 14649 میشه چند تا راه حل بگین برا بارداری تسریع کنه ورزش و تغذیه ی خوب. ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده. 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 33956 نه نکن این کارو... اشتباهه اگه باردار باشی چی؟؟ همه ک مثل هم نیستن ک... واسه بعضیا دیر نشون میده... ... خب پس صب میکنم چند روز دیگه دوباره تست میکنم اخه سنم کمه تجربه ندارم چه خوبه شما ها هستین مرسی از راهنمایی همتون کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 33956 ورزش و تغذیه ی خوب. میکنم یه مدت 6ماه هس کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 33956 ورزش و تغذیه ی خوب. میشه چندتا خوراکی مفید رو بگین کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
مامانی۱۲۳ عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 14649 خب پس صب میکنم چند روز دیگه دوباره تست میکنم اخه سنم کمه تجربه ندارم چه خوبه شما ها هستین مرسی از را ... آره این کارو بکن.ممنونم عزیزمفقط میشه ب منم خبر بدی؟؟ بیا تو تاپیکت خبر بده بهم ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده. 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷
مامانی۱۲۳ عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 14649 میکنم یه مدت 6ماه هس پریودات منظم شده بود؟؟ هیچ وقت عقب ننداختی؟؟ ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده. 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 33956 آره این کارو بکن. ممنونم عزیزم فقط میشه ب منم خبر بدی؟؟ بیا تو تاپیکت خبر بده بهم ارهههه حتما خبر میدم کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
مامانی۱۲۳ عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 14649 میشه چندتا خوراکی مفید رو بگین عزیزم منظورم از تغذیه ی خوب یعنی تغذیه سالم.حله حوله نخورشکر و نمک خیلییی کممیوه زیاد بخوریزیاده روی نکنی تو خوردنمن نزدیک ۴ماه بود ک ب رژیم و ورزش روی آوردم همش چیزای سالم میخوردم... وقتی ۸کیلو کم کردم باردار شدم ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده. 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 33956 پریودات منظم شده بود؟؟ هیچ وقت عقب ننداختی؟؟ همیشه منظم بوده این سه ماهه که دارم اقدام میکنم همش عب میندازه دفعه اول که اقدامکردم 20روز عقب انداخت ماه قبل سر موقع دوباره عقب اجداخته کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 33956 عزیزم منظورم از تغذیه ی خوب یعنی تغذیه سالم. حله حوله نخور شکر و نمک خیلییی کم میوه زیاد بخوری ز ... اها ...خیلی ممنونم ازت کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
مامانی۱۲۳ عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 14649 همیشه منظم بوده این سه ماهه که دارم اقدام میکنم همش عب میندازه دفعه اول که اقدامکردم 20روز عقب انداخ ... آهاپس صبر کن... ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده. 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 33956 آها پس صبر کن... اوکی کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار