2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 59 پست
عزیزم اگه خدای نکرده باردار نشدی حتما برو پیش دکتر ب حرف اینایی ک میگن تا شش. ماه و یکسال صبر کن گو ...

خوب شد که گفتی اخه؟فک میکردم تایک سال طبیعیه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

واقعا من الان ١١ روزه نشدم بیبی هم هی میزنم نشون نمیده ول کردم گفتم  نیستم دیگه چون نمیتونم برم ...

من پریودام خیلی منظم بود و ۶ ماه حتی ساعتش هم منظم بود علایم پریود. هم نداشتم 

چون سر. بچه اولم روز موعد سریع دو خط پر رنگ شد باورم نمیشد. بیبی نشون نده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما حالا ک جمعتون جمعه منم ی سوال زنونه بپرسم؟

الان دوماهه ک تو دوره پاکیم سینه هام ورم می‌کنه و حساس میشه. همینطور دندون هام حساس میشن. ولی پریود هم میشم... 

نمی‌تونید احتمال بدید مشکل از کجاس؟

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
ن من اونم ندارم سینه درد که تو همه پری هام بود اونم نیس 😔

مال منم سینه دردم ک همیشه با پریودی خوب میشد چند روز حساس شد و محو شد! عجیب بود برام آخه همیشه با پریودی سینه هام خوب میشد ولی این سری عجیب بود برام...

ان شالله ک دامنت سبز بشه عزبرم

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

خوب شد که گفتی اخه؟فک میکردم تایک سال طبیعیه

وقتی فهمید همینجوری اقدام کردم کلی چیز گفت

چند تا آزمایش خون و ادرار برام نوشت

و پاپ ایمیرو چند تا قرص تقویتی

قبل از اقدام ب بارداری هم بری دکتر بد نیست

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
من پریودام خیلی منظم بود و ۶ ماه حتی ساعتش هم منظم بود علایم پریود. هم نداشتم  چون سر. بچه اول ...

خوشبحالت ایشالا خدا نینیتو واست نگهداره❤

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
مال منم سینه دردم ک همیشه با پریودی خوب میشد چند روز حساس شد و محو شد! عجیب بود برام آخه همیشه با پر ...

میشه بگید چرا سینه هاتون درد میکرد؟اخه منم دقیقا همینطورم

وقتی فهمید همینجوری اقدام کردم کلی چیز گفت چند تا آزمایش خون و ادرار برام نوشت و پاپ ایمیرو چند تا ...

من پاپ دادم چند ماه قبل مشکل نداشتم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

مال منم سینه دردم ک همیشه با پریودی خوب میشد چند روز حساس شد و محو شد! عجیب بود برام آخه همیشه با پر ...

وای خدا کنه دعا کن امسال بهم یه نینی سالمو جیگر بهم بده خواهش میکنم دعام کن❤😔

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
میشه بگید چرا سینه هاتون درد میکرد؟اخه منم دقیقا همینطورم

ممکنه به خاطر پرولاکتین باشه

پس صبر میکنم  دوباره بی بی میذارم. بی بی دقتش بالاس دیگه؟

برای من اون موقع ک بی بی نشون میداد آز منفی میداد...

نمیدونم چرا

انگار هورموون بعضیا تو ادرار زود تر از خون وارد میشه

ب نظرم هرچی بیشتر از موعدت بگذره دلت قرص تر میشه

بعد نگاه کن ب بی بی چکات... اگه بعد چند دقیقه هم مثبت شد ب احتمال زیاد بارداری.

چون برای منم همین اتفاق افتاد

ب فاصله ی نیم ساعت و یک ساعت

ک دو روز بعدش دوباره گذاشتم شد ب فاصله ی ۳ یا ۴دقیقه

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

وای خدا کنه دعا کن امسال بهم یه نینی سالمو جیگر بهم بده خواهش میکنم دعام کن❤😔

آمین عزیزم و ب من

ممکنه به خاطر پرولاکتین باشه

چی هس و چرا اینطوریه

چون واقعا کلافه ام

آمین عزیزم و ب من

بههههه همه اوناییی که میخوان🙏😔

برای من اون موقع ک بی بی نشون میداد آز منفی میداد... نمیدونم چرا انگار هورموون بعضیا تو ادرار زود ...

اها همون موقع دیدم منفیه انداختم دور