2777
2789
عنوان

کلومیفن😩

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 32 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیشه که روز اوله پریود اصلا تخمک گذاری صورت نگرفته ک سایزفولیکولوبهت نشون بدن؟؟؟

نمیدونم بخدا.

دکتر گفت روز اول پریود برو سونوگرافی بده اگه کیست نداشتی از شب سوم شروع کن کلومیفن بخور شبی دو عدد.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
روزاول سونو دادم سایزش ده بود تخمدان راستم. دو تا هم سایز هفت تخمدان چپم. امروز روز هشتم سیکلمه هیچ ...

احه اصلاامکان نداره😳😳اشتباه نمیکنی؟روز اول پریود اصلا فولیولی وجودنداره تورحم!!

.                             

من یکماه (ماه قبل)کلومیفن خوردم و اچ سی جی زدم، ولی باردار نشدم. رفتم پیش دکتر رضا نصر گفت کلومیفن خیلی تهاجمی عمل میکنه و احتمال چندقلویی و کیست و میبره بالا. گقت ۶ ماه متفورمین بخور فقط آگه باردار نشدی بیا. که من قرار گذاشتم ک از فروردین بخورم. ولی این ماه که هیچ دارویی نخوردم چندساعت پیش بیبی چکم با دو مارک متفاوت مثبت شد فردا میرم آز

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...

تو رحم که نه. تو تخمدانم بود. والا دکتر سونوگرافی گفت تو تخمدان راست یه فولیکول ده هست. چپ هم دو تا هفت.

من رفتم که ببینه کیست دارم یا نه که قرص رو برای اولین بار شروع کنم اینجوری تشخیص داد. تازه گفت فیبروم کوچولو هم داری. 

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

چرا من همین ماه اولین روز پریودم رفتم سونو، فولی ۸ داشتم

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...
من یکماه (ماه قبل)کلومیفن خوردم و اچ سی جی زدم، ولی باردار نشدم. رفتم پیش دکتر رضا نصر گفت کلومیفن خ ...

یعنی با متفورمین؟؟؟؟

آخه من به متفورمین حساسیت دارم.😖 😭 😞 😥

لتروزول خیلی بهتره کلومیفن

برا روز اول برات سونو نوشته ببینه کیست از ماه قبل داری یا نه ممکنه ازاد نشده باشن اخه اگه داشته باشی بعد بخوای بازم کلومیفن بخوری خطر داره رشد میکنه

ما آبادانیا   
یعنی با متفورمین؟؟؟؟ آخه من به متفورمین حساسیت دارم.😖 😭 😞 😥

نه دیگه اصلا متفورمین نخوردم من، بهمن کلومیفن و اچ سی جی مصرف کردم، باردار نشدم. آسفند همین ماه هیچ دارویی نخوردم بی بی چکم امروز مثبت شذه. قرار بود از فروردین متفورمین بخورم 

لتروزول خیلی بهتره کلومیفن برا روز اول برات سونو نوشته ببینه کیست از ماه قبل داری یا نه ممکنه ازاد ...

بله دقیقا دکتر همینو گفت. منم مطمئن شدم کیست ندارم شروع کردم خوردم.