2777
2789
عنوان

کلومیفن😩

326 بازدید | 32 پست

این ماه کلومیفن خوردم.

ولی فعلا هیچ علامتی از تخمکگذاری ندارم.😩😖 😭 😞 😥

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
بابا این لامصبونخووووزید کیست میکنهههههه من الان دوتاکیست لامصب دارم سره این لعنتی

مشکلت چی بوده؟؟؟

رفتم سونو قبلش گفت بخور.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رفتی ببینی سایز فولیکولات چنده؟؟

آره. یدونه داشتم ده بود . دو تا هم هفت.

نمیدونم یعنی اینا کیست میشند؟

تنبلی تخمدان دارم منم خوردم اعلامت تخمک گذاری نداشتم یروز تخمدونم دردگرفت گفتم شایدتخمک گذاریه  ولی مدام دردگرفت رفتم سونوگفت یدونه کیست ۶سانتی داری یدونه ۵سانتی

.                             

تنبلی تخمدان دارم منم خوردم اعلامت تخمک گذاری نداشتم یروز تخمدونم دردگرفت گفتم شایدتخمک گذاریه   ...

اوه. چقدر وحشتناک.

چند وقت بعدش رفتی سونو؟

من الان روز هشتم سیکلم هستم. روز اول پریود بودم رفتم سونو.

نه سایزشون کمه چنده سیکلت سونودادی؟

روز اول پریود رفتم سونوگرافی.

اوه. چقدر وحشتناک. چند وقت بعدش رفتی سونو؟ من الان روز هشتم سیکلم هستم. روز اول پریود بودم رفتم سو ...

یعنی روز اوله پریودتت سونودادی ؟یا ۸ سیکلت؟

.                             

بابا این لامصبونخووووزید کیست میکنهههههه من الان دوتاکیست لامصب دارم سره این لعنتی

من بدبختم کیست گرفتم دوروزه لاپرا کردم

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 
یعنی روز اوله پریودتت سونودادی ؟یا ۸ سیکلت؟

روزاول سونو دادم سایزش ده بود تخمدان راستم. دو تا هم سایز هفت تخمدان چپم.

امروز روز هشتم سیکلمه هیچ علامتی و ترشحی ندارم.