سلام دوستان دوماهه که زایمان طبیعی کردم از روز چهارم بواسیر گرفتم ،تا امروز خوب نشدم که هیچ خونریزی از بواسیر و زخم شدید و عفونت هم گرفتم دیروز رفتم دکتر طب سنتی چندتا چیز داد از دیشب شدیدا ورم کرده کرده بواسیرم فقط بگم از دردش دارم میمیرم از شب دارم گریه میکنم تو رو خدا بگید چیکار کنم تا درد و سوزش شدیذ بواسیرم خوب بشه واقعا دیگه نمدونم چیکار کنم خواهش میکنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم روغن کرچکو یکم گرمش کن بزن روش. و سعی کن روی جای گرم بشینی یا بخوابی. مثلا کیسه ی آب گرم یا روی این تشکا که گرمکن دارن. خلاصه گرم و چرب نگهش دار دردش ساکت میشه
آشنامون از خود آیت الله تبریزیان دارو گرفته . ایشون چند ساله این مشکل رو دارن .اول دارو ها رو اشتباه استفاده کرد و بعد که باردار شد از مشاوره دارویی این سایت مشاوره گرفت . الان خیلی بهتره .
داروش رو باید دود کنی و باید این دود فقط به مقعد برسه .
اگه خواستی از مشاوره دارویی این سایت مشاوره بگیر و واسه داروهات هم بگو داروخانه نزدیک معرفی کنه .
اگه هم تو شهرتون جایی رو میشناسی از اونجا تهیه کن .
من سه ماهه زایمان کردم خیلی درکت میکنم واسه منم تا 20، 25 روز درد میکرد منم گریه میکردم حوصله بچه رو نداشتم حوصله حرف زدن نداشتم حوصله هیچیو نداشتم از درد... پماد ام جی باریج استفاده کردم هر باز دستشویی میرفتم میزدم شاید روزی پنج شیش بار. اولاش میزنی یکم حالت سردی و سوزش کم داره برای من حس بهتری بود تا اون درد لعنتی. شربت ملین هم میخوردم من همیشه یکم بیشتر میخوردم. واسه من به اندازه یک سانت بیرون زده بود. دو بار دکتر رفتم فک میکردم دیگه خوب نمیشمو باید عمل کنم ولی پمادو شربتو که استفاده کردم مرتب کم کم رفت داخل. اشنامون میگه اندازه یه گردو بیرون زده بود خوب شد. حتما حتما شکمت شل باشه
من آنتی هموروئید هم استفاده کردم ولی نتیجه ای نداشت یا شاید دوره درمانش طولانی تره. ام جی باریج خیلی بهتر بود گرونتره ولی بهتره. مثلا اونو خریدم 3،4 تومن ام جیو خریدم 25 تومن