2777
2789
عنوان

تو رو خدا کمک کنید دارم از درد میمیرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1819 بازدید | 27 پست
بعد میگن زایمان طبیعی خوبه اخه عزیزم دعا میکنم خوب بشی. اگر امکان داری برو دکتر همیوپات داروش خیلی ...

من نصف این دردی که الان دارم رو تو زایمان نداشتم ،همین زخمی که ایجاد شده پدرم رو در آورده

قدر زر زرگر داند و قدر گوهر گوهری 👑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین الان برگ سنا و گل محمدی 

سعی کن هر روز ملین بخوری و راحت دفع داشته باشی منم مثل شما بودم خیلی سخته یه دونه ژل دکتر بهم داد میزدم پشتم آروم میشدم با اون اگه برگه زرد آلو داری خیس کن تو آب و بزار یخچال هر روز بخور و کیوی و گل محمدی هم عالی هست

تجربه دارم  و درکت می کنم  سعی کن چیزای ملین بخوری

سوپ رو تو وعده های غذاییت بذار   از کاهو استفاده کن 

الو خشک  بذار تو اب خیس بخوره بخور     خیار و سیب بخور

تا یه مدتی چیزای ترش مثل لیمو ترش یا  ابلیمو پرتقال ترش کمتر بخور  چون بدتر می کنه

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      
من نصف این دردی که الان دارم رو تو زایمان نداشتم ،همین زخمی که ایجاد شده پدرم رو در آورده

عزیزم هم دردیم 

منم از دو ماهگی تا چهارماهگی دختر مرذم با بسم الله وارد میشدم و کلی گریه میکردم از درد 

خیلی وحشتناکه 

ببین من چندتا کار کردم که خداروشکر خیلی بهتر شدم

اول اینکه پماد همرکس خریدم که دکتر دادم خیلی خوب بود 

باید حداقل پنج روز استفاده منی تا نتیجه ببینی 

اگر زخم مقعدت بیرون اومده اونو با انگشت کوچکت بده بره داخل بعد پماد بزن داخل رو هم پماد بزن 

قبل از دستویی رفتن هم یه پماد لیدوکائین هست که ژله ایه اونو بگیر بزن بی حس میکنه کمتر درد میکشی

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk
بعد میگن زایمان طبیعی خوبه اخه عزیزم دعا میکنم خوب بشی. اگر امکان داری برو دکتر همیوپات داروش خیلی ...

ربطی به نوع زایمان نداره دلیلش یبوست توی حاملگی هست یا بعد زایمان که اگه بهش نرسی و درمانش نکنی اینطوری میشه

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

اگه نمیشه تو لگن آب گرم بشینه برو دستشویی آب گرم باز کن روش یا تو آفتابه آبگرم بریز روش . اگه کیسه آبگرم داری بزار. اصلا رو زخم ننشین که بدتر میشه. تو دستشویی هم سعی نکن که با زخم ور بری یا جا بندازش چون بدتر میشه. غذای برنجی نخور چن روز که یبوست نشی.اگه  نمادهای مخصوص همورویید نداری الان یه ذره ویتامین آ بزن. حتما برو پیش جراح عمومی معاینه می کنه و دارو میده. اگرهم به دارو جواب نده جراحی تو مطب میکنه و درمان میشی.من سر بارداری شدم خونریزی و تورم داشت طوری که دکتر می گفت اگه به دارو جواب نده با وجود بارداری عمل می کنم  اما خدا روشکرداروهایی که داد تو ده روز اثر کرد البته  بعضی وقتا که کار سنگین کنم باز بیرون میزنه یا درد  میگیره  ولی دیگه قابل تحمله

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

عزیزم، هر چیزی عوارضی داره. حتی بهترین چیزها. بهتره اگاهی رو بالا ببریم و جای پاک کردن صورت مسئله به حلش بپردازیم. البته اینم که شما میفرمایید این مسئله لزوما به زایمان طبیعی برمیگرده درست نیست

من بواسطه دوستان اگاهی که داشتم بلافاصله بعد زایمان ملین مصرف کردم و برا اجابت مزاج هیچ نیرویی وارد نمیکردم و سریع بلند میشدم

اینقدر رعایت میکردم که حد نداشت. مواظب بودم ذره ای یبوست نگیرم و یجورایی برعکسش بودم.

خداروشکرررر حتی بواسیری که تو بارداری داشتمم برطرف شد اون روزا و هیچ مشکلی ندارم.

من هم سزارین کردم هم طبیعی بعد سزارین رو تجربه کردم. به مراتب دومی کم عوارض تر بود و کیفیت بچه داریم و شیردهیم بعد زایمانم عالی بود.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
شیاف بگیر از داروخونه. منم سه هفته پیش اینجوری شدم.حالم خیلی بد بود از تو نت دیدم شیاف بهتر از پماد ...

دست گلت درد نکنه اول خدا بعدش به وسلیه این پماده بهتر شدم دوروز استفاده میکنم بهتر شده ،حالا تا چند روز باید استفاده کنم باز ؟؟

قدر زر زرگر داند و قدر گوهر گوهری 👑
دست گلت درد نکنه اول خدا بعدش به وسلیه این پماده بهتر شدم دوروز استفاده میکنم بهتر شده ،حالا تا چند ...

خدا رو شکر.

رو خودش نوشته بود .فک کنم ۷ روز.من قبل از ۷ روز خوب شدم