2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

واقعا اشتباهه که صبر کنن بزرگ بشه اگر خودشون خواستن ختنه کنن چون اگر بخوان واقعا اصلا حالیشون نیست ا ...

شما حتی همینجا هم داری نظر خودتو تحمیل میکنی. زیبایی نسبیه. چیزی ک خودت فکر میکنی زیباست میخوای بدون نظر پسرت روش پیاده کنی. این میشه جبر

باور نمیشه. بالاخره  تو نی نی سایت یکی باهام هم عقیدست

منم خوشحالم شما با نظر من موافقید، بالاخره برچیده شدن این رسوم نیاز به زمان و آموزش داره، شما یک نفر هم بتونی تو دور و بریات راضی کنی به هدفت نزدیک شدی، ختنه اگر خوب بود خدا خودش ختنه شده می آفرید

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....
اوهوم، شوهرم همیشه ازین قضیه شاکیه. 

منظور ایشونو اشتباه متوجه شدی، ایشون موافق ختنه در نوزادی هست عزیزم

دقیقا"

بعضی ها هم تا نظر مخالف می شنون، فقط بی ادبانه و تمسخر آمیز جوابتو می دن و هی بهت می گن ادعای روشن فکری داری، من نمی فهمم روشن فکری اصلا چه اشکالی داره که تبدیل به جمله تمسخر آمیز شده

شوهر من بنده خدا تو 8-9 سالگی ختنه شده و همیشه ناراضی بوده میگه دلم نمیخاسته که بشم و الان ناراضی هس ...

کلا کار مسخره ای هست، سنت الکی جا افتاده، خوبه برای دخترا تو ایران جا نیوفتاده وگرنه در دین اسلام که جایز هست

من پسرمو ۲۰ روزگی بردم ختنه کردم ینی واقعیت برا ختنه نرفتم بردم جراح ببینه ک کی لازمه برا ختنه یهو گفت برو اینارو بخر اخر وقت ختنه میکنم 

خدایی فقط و فقط برا امپول بی حسیش گریه کرد و بعدشم ک خیلی خوب بود هرروز ۳ تا ۴ بار تو تشت اب میذاشتیمش و با پمادایی ک داده بود چرب میکردیم 

سفکسیم داده بود با استا ک اوناو هم سر ساعت دادیم حلقه بود و سر ۴ روز افتاد الانم شومبولیش خوبه و میزونه دومی رو هم ایشالا همین ۲۰ روزگی میبرم

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕
منم خوشحالم شما با نظر من موافقید، بالاخره برچیده شدن این رسوم نیاز به زمان و آموزش داره، شما یک نفر ...

تمام تلاشمو میکنم. همینکه منو همسرم با هم هم عقیده ایم خیلی ارزشمنده. نمیخوام اونروزی رو ببینم ک پسرم بهم بگه ک چرا بدون اجازه من برای بدنم تصمیم گرفتین.

بنظرم یجور جنایته,تجاوز ب حریم شخصیه و...............

کلا کار مسخره ای هست، سنت الکی جا افتاده، خوبه برای دخترا تو ایران جا نیوفتاده وگرنه در دین اسلام که ...

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
برای دخترا که خیلی وحشتناکه
من یه گزارش خارجی دیدم خیلی بد بود خیلیییییییییییی

شما حتی همینجا هم داری نظر خودتو تحمیل میکنی. زیبایی نسبیه. چیزی ک خودت فکر میکنی زیباست میخوای بدون ...

عزیزم بذار پسرت وقتی بزرگ شد خودش تصمیم بگیره که ختنه کنه یا نه!موفق باشید.

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
تمام تلاشمو میکنم. همینکه منو همسرم با هم هم عقیده ایم خیلی ارزشمنده. نمیخوام اونروزی رو ببینم ک پسر ...

ههههه عزیزم اونروزت روهم میبینی!که بعضی چیزها روشنفکرانه نیست!وخیلی ها خیلی اشتباهات رو میذارن پای روشنفکری!اشکال نداره ادامه بده به روشنفکریهای این مدلی

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!

استارتر پریروز رفتم یه موزه یه مجسمه دیدم مال سیصد سال قبل از میلاد مسیح،از این سفالی ها که اندام جن سی را هم کامل دارن باورت میشه آلت مرد را به شکل ختنه شده درست کرده بودن؟؟؟؟