2777
2789
الان فقط اسم اسلام روی چیزی باشه،مردم یاد گرفتن سریع جبهه بگیرن نمی‌دونم چرا مثلا در مورد واکسیناسی ...

خانم محترم، ناقص سازی رو با گرفتن بیماری مقایسه می کنید؟ اگر ختنه خوب بود خداوند مردان رو ختنه شده می آفرید، چرا از ختنه زنان دفاع نمی کنید؟ می دونید که در اسلام جایز هست

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....
با اینکه کلا خیلی بی ادبانه جواب کامنت های مخالف رو می دی اما من هم از روی وظیفه انسانی جواب می دم ب ...

خیلی ببخشید من بی ادبانه حرف زدم؟؟؟؟؟؟ناسزا گفتم آیا؟؟؟؟جواب بی ادبانه ندادم گلم خیلی هم با احترام جوابشون رو دادم!بعد هم چه ربطی به کشتن داره گلم؟اگر شما و امثال شما میگن نمیخوان ختنه کنن نکنن!من فقط گفتم دلم به حال بچه هاشون میسوزه که پدرو مادرشون یک همچین افکاری دارن!من پسرمو ختنه کردم اگرم باز پسر بیارم بازم ختنش میکنم!کاری به دین ندارم!نمیخوام پسرم بدها خدایی نکرده پاش عفونت کنه یا باعث سرطان بشه شماهم هرجور صلاحه پسرت رو میدونی انجام بده!

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانم محترم، ناقص سازی رو با گرفتن بیماری مقایسه می کنید؟ اگر ختنه خوب بود خداوند مردان رو ختنه شده م ...

بخاطر اینکه تشخیص میدم کدوم درسته کدوم غلط عزیزم!کدوم صدمه میزنه و کدوم نیازه بدنه!

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
خیلی ببخشید من بی ادبانه حرف زدم؟؟؟؟؟؟ناسزا گفتم آیا؟؟؟؟جواب بی ادبانه ندادم گلم خیلی هم با احترام ج ...

شما طوری میگی پسرم . ک انگار ی شی هستش و میتونی هر کار دلت بخواد باهاش بکنی، عزیزم ایکاری ک شما داری باهاش میکنی اسمش تجاوز ب حریم شخصیه، ناقص سازیه و.....

راستی حتما یه مطالعه بکن!حداقل یکم اطلاعاتت بالابره بفهمی برای چی ختنه میکنن عزیزم.فقط خداشمارو... ب ...

چون مطالعه کردم مخالف سرسختشم، مث شما ب رسوم غلط با چشم بسته گوش نمیکنم.

همینطور حرف دکتر ها و افراد ب اصطلاح محقق و ذی نفع رو هم گوش میدم، . نتیجه گیریه من صرفا بر اساس منابع علمیه نه احساسات و منطق تحت تاثیر دین و فرهنگ

چندش اورترین و بیرحمانه ترین کاریه که مادر در حق پسرش میکنه. به اصرار شوهرم و مادرم انجام دادم برای پسرم ولی همچنان خجالت زده ام که اینقدر اذیتش کردم و به حریمش تجاوز کردم

شما طوری میگی پسرم . ک انگار ی شی هستش و میتونی هر کار دلت بخواد باهاش بکنی، عزیزم ایکاری ک شما داری ...

عزیزم خیلی راحت به منو پسرم توهین میکنی  

شی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پسرم زندگیمه !لطفا دیگه با من حرف نزنید پسر خودتون براتون یه موجود بی اهمیتیه چون دارید با آیندش بازی میکنید از همین الان بخاطر یکسری افکار غلط انجام نده به من هیچ ربطی نداره فقط بدون خیلی برات بی اهمیته که راحت از همچین مسولیتت بزرگی سرباز میزنی آیندشو وقتی دیدی به حرف الان من میرسی.دیگه دلم نمیخواد با اسم شما روبرو بشم.لطفا پیام نذارید خانم به اصطلاح با ادب و روشنفکر

چون مطالعه کردم مخالف سرسختشم، مث شما ب رسوم غلط با چشم بسته گوش نمیکنم. همینطور حرف دکتر ها و افرا ...

عزیزم پس خیلی برات جون پسرت بی اهمیته چون نوشته خیلی راحت سرطان آلت میگیرن و ۲۰برابر یک فرد ختنه شده درمعرض سرطان آلت هستن  و همچنین عفونت ادراری خیلی درشان شایع هست دیگه خود دانی چه بلایی سر پسرت میاری بای.

عزیزم پس خیلی برات جون پسرت بی اهمیته چون نوشته خیلی راحت سرطان آلت میگیرن و ۲۰برابر یک فرد ختنه شده ...

عزیزم شما تحت تاثیر رفرنس هایی هستی ک مطمئنا ایرانین و ذی نفع هستن. هنوز ک هنوزه هیچ دانشگاه معتبری و یا منبع علمی بر برتری ختنه ب غیر ختنه نیست،شما تحت تاثیر مذهب و خرافه ای

عزیزم خیلی راحت به منو پسرم توهین میکنی     شی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پسرم زندگیمه !لطفا دیگه با ...

منم و پسرم میشیم مث 80درصد افراد ختنه شده ک خیلی راحت و خوش و خرم ب زندگیشون ادامه میدن.ی توصیه هم ب شما دارم ک تمام زندگیتو ناقص نکن و یکم بهش احترام بزار