2777
2789
استارتر پریروز رفتم یه موزه یه مجسمه دیدم مال سیصد سال قبل از میلاد مسیح،از این سفالی ها که اندام جن ...

پس این سنت از خیلی سالها پیش بوده

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!

واقعا برای پسرهایی که زیر دست  پدرومادری که میگن ختنه نمیکنیم بزرگ میشن ناراحتم !واقعا باید برن بخونن عواقبش رو!اون پوستی که روی آلته باعث عفونتشون میشه دفع ادرار سخت!فقط باید جای درستی ببرن ختنه که درست ختنه کنن!همین!

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره برای خودم خییییلی جالب بود یعنی اون ها هم به اهمیتش پی برده بودن

دقیقااااا !

واقعا برای پسرهایی که زیر دست  پدرومادری که میگن ختنه نمیکنیم بزرگ میشن ناراحتم !واقعا باید برن ...

الان فقط اسم اسلام روی چیزی باشه،مردم یاد گرفتن سریع جبهه بگیرن

نمی‌دونم چرا مثلا در مورد واکسیناسیون بچه شون اینو نمیگن نمیگن بعدا بچه مون بزرگ شد شاید گفت مثلا من دلم میخواسته آبله بگیرم چرا شما نذاشتییییین؟؟؟؟؟؟

الان فقط اسم اسلام روی چیزی باشه،مردم یاد گرفتن سریع جبهه بگیرن نمی‌دونم چرا مثلا در مورد واکسیناسی ...

دقیقااااا! هرچیزی که اسم اسلام روشه منع براشون دیگه!این ختنه نکردن فقط و فقط وفقط یک ذره حسه لذت جنسیشون رو بالا میبره همیییین!فکر عواقب ختنه نکردنشون نیستن!بخدا اگر بگن فرهنگ آمریکاییه ختنه کردنشون همه با سر میدوئن

اندکی مطاللعه لطفا

عزیز دلم قبل اینکه برم ختنش کنم مطالعه کردم!بعدم این امثال شماهاهستن که واقعا با یه مشت افکار مسخره پیش میرنو میگن حق انتخاب دادیم و روشن فکریم واقعا فقط میتونم بگم براتون متاسفم درجوابتون

عزیز دلم قبل اینکه برم ختنش کنم مطالعه کردم!بعدم این امثال شماهاهستن که واقعا با یه مشت افکار مسخره ...

?

من ادعای روشن فکری ندارم ولی شما هستین ک بی دلیل و از روی تعصب و رسوم غلط جبهه گرفتین. هنوز هیچ منبع معتبر علمی ختنه رو تایید نکرده و فقط وفقط ی رسم غلطه  ک دست میبره تو کار خدا

? من ادعای روشن فکری ندارم ولی شما هستین ک بی دلیل و از روی تعصب و رسوم غلط جبهه گرفتین. هنوز هیچ م ...

همچنان به ... ادامه بده

? من ادعای روشن فکری ندارم ولی شما هستین ک بی دلیل و از روی تعصب و رسوم غلط جبهه گرفتین. هنوز هیچ م ...

راستی حتما یه مطالعه بکن!حداقل یکم اطلاعاتت بالابره بفهمی برای چی ختنه میکنن عزیزم.فقط خداشمارو... بده

تمام تلاشمو میکنم. همینکه منو همسرم با هم هم عقیده ایم خیلی ارزشمنده. نمیخوام اونروزی رو ببینم ک پسر ...

خیلی خوبه که همسرتون هم همسو هستن با شما، امیدوارم موفق باشین و فرزندان به درد بخور تحویل جامعه بدین  

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....
پس این سنت از خیلی سالها پیش بوده

با اینکه کلا خیلی بی ادبانه جواب کامنت های مخالف رو می دی اما من هم از روی وظیفه انسانی جواب می دم به شما، بحث اسلام و مسیح و قبل مسیح نیست، سنت غلط غلطه، هزار سال قبل دخترارو زنده به گور می کردن، برده داری می کردن، دانشمند ها رو می کشتن، قبول نداشتن زمین گرده، اما آیا کار درستی می کردن؟؟؟ هیچ منبع علمی برای خوب بودن و یا حتی بد بودن ختنه وجود نداره، اگر رفرنستون فقط منابع فارسی و پزشکان ایرانی هستن خب طبیعتا اونا هم دچار کلیشه های ذهنی هستن، مطالعه یعنی مطالعه نظرات مخالف و دلایلشون و نتیجه گیری پس رفرنسهاتون رو تغییر بدین

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....