2777
2789

عزیزم چرا زود ختنه نکردین؟

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

عزیزم من حلقه ختنه کردیم پسرمو یک هفته ای خوب شد سر ۵روز حلقش افتاد!ولی ۴۰روزگی ختنه کردیم گناه داره چرا انقدر دیر اقدام کردی؟

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خودتون تصمیم گرفتید ۶ماهگی ختنه کنید؟حلقه بهتره ینی پسرم حلقه بود راحت بود البته بعد ۴۰روزگی بردیمش.ولی درکل چیز مزخرفیه...طفلک بچه ام

برای سلامت کامل و شادمانی درخشان و جاودان خودم و عزیزانم سپاسگزارم  

خیلی حواست باشه دکترش ماهر باشه چون اگه خوب انجام نشه در آینده میتونه خدایی نکرده براش مشکل ساز بشه (انزال زودرس میاره)

راهبند کرکره اتوماتیک تیغه کرکره برقی

زودتر ببریدش حتی یک روزم عقب انداختن بدتره!عزیزم بیشتر حس میکنه دردش رو!

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
پوشک کردین یا باز گذاشتین

من پوشکش میکردم ولی حتما پماد تتراسایکلین رو میزدم به جای ختنش

شوهرم دلش نمیومد برا همین دیر شد

خب الان بدتره هم برای خودتون هم پسرتون اون بیشتر درد رو حس میکنه زودتر ببریدش حتی همین امروز بتونید ببریدش بهتره!