2777
2789

پزشک پسر من خیلی حاذق بود و معروف کارشم خدایی عاالی بود اما میگفت برای زیر شش ماه حلقه مناسبه.شما سنتی بکنید که دیگه استرس افتادن حلقه نداسته باشید.

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این چند روز میگن اصلا واینمیسه خیلی گریه میکنن راسته

گریه که میکنن ولی من استا میدادمش دردش کمتر بشه!ولی امروز اگر میتونی ببرش گناه داده هرچی دیرتر ببری بدتره

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
خب کلا نبرش، خودش بزرگ می شه اگه دلش خواست می ره نخواست هم نمی ره

واااای بدترین کار بایه پسره!!!!!بعد که بزرگ بشه لعن و نفرین میکنه پدرومادرشو که چرا وقتی هیچی نمیفهمیده نبردنش!!!!!

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
وا مگه میشه بزرگا رو هم ختنه میکنن      

آره، می کنن، به نظر این انتخاب خود ادم باید باشه نه پدر و مادر

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....
واااای بدترین کار بایه پسره!!!!!بعد که بزرگ بشه لعن و نفرین میکنه پدرومادرشو که چرا وقتی هیچی نمیفهم ...

اما به نظرم یه انتخاب شخصیه، خودش باید تصمیم بگیره، الان خیلی ها به پدر و مادرشون می گن چرا این کار و با ما کردین

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....
به شوهرم خیلی گفتم اما گفت الان زوده

پسر من ۲۸ روزش بود بردیم واسه ختنه ...فداش بشم همون روز اول درد داشت تا ۵ روز هم حلقه ش افتاد.حلقه خوبه

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...