2777
2789
من که فکرشو هم میکنم مور مورم میشه انگار دردشو خودم حس میکنم    

عزیزم تونستی زود ببر

پسر من که زیاد اذیت نشد و اذیتمم نکرد.

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فشار نمیاد به اونجاش نمیسوزه؟

اتفاقا ادرارش برای زخمش خوبه و گرم نگهش میداره برای همون بچه اروم میشه قنداق بدون پوشک و شلوار .رو قنداقم پلاستیک بکش که نم نزده فقط اکه دستشویی شماره دو کرد باز کن دوباره قنداق کن ..من برای واکسناشونم همین کارا میکنم بچه هام  تا دوروز میخوابن .فامیلی همین کارا میکنیم 

فقط حیدر امیرالمومنین است 😍😍
اما به نظرم یه انتخاب شخصیه، خودش باید تصمیم بگیره، الان خیلی ها به پدر و مادرشون می گن چرا این کار ...

عزیزم حتی خارجی هام میبرن ختنه چون برای دفع ادرار اذیت میشن!درسته اونایی که میگن احتمالا بخاطر ارضاشدنشون میگن!ولی درکل همونام اگر ختنه نمیکردن مامانشون اینا بعد به پدرو مادرشون چیز میگفتن!

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
عزیزم حتی خارجی هام میبرن ختنه چون برای دفع ادرار اذیت میشن!درسته اونایی که میگن احتمالا بخاطر ارضاش ...

اره تازه میگن زیر پوستشون عفونت جمع میشه 

شوهرم دلش نمیومد  میگفت الان زوده هنوز کوچیکه چی داره که ببریمش

اتفاقا وقتی کوچیکه درد و زیاد احساس نمیکنه ...الان هم‌خودش اذیت میشه هم شما 

عزیزم حتی خارجی هام میبرن ختنه چون برای دفع ادرار اذیت میشن!درسته اونایی که میگن احتمالا بخاطر ارضاش ...

من کاری با خارجی و ایرانی ندارم، می گم یک امر شخصی هست و خودش باید تصمیم بگیره، همین

برای بچه هر کاری بکنی با هم برای پدر و مادرش زبونش درازه، اما اگر بچه ای با اتماد به نس و روشن فکر تربیت کنیم متوجه می شه که با این کار به حریمش احترام گذاشتیم

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....

من خودشوهرم گفت بدو ببریمش بیشتر زجر نکشه بعدا !تازه پسرم همسن پسر فامیلمون بود باباهای بچه ها هی ختنه پسرامونو نشون هم میدادن ببینن درست ختنه کردن  

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
داداشم و پسر عموم رو یادمه تو 6 سالگی کردن دامن پوشیده بودن و هی گریه میکردن اصلا یادم نمیره اون صحن ...

بدترین کاریه که با یه بچه میکنن